Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 899900901 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
15-10-2012, ora 14:18
Nicole82
Nu este medic/terapeut
Nicole82
Deea.E multumesc mult ptr răspuns stiu ca o sa fie dureros dar cel putin sufar odată si nu de 2 ori...o sa urmăresc îndeaproape commenturile voastre si încerc sa-mi iau cât de multe informaţii pot..xxx
0
15-10-2012, ora 14:39
ROZETKA
Nu este medic/terapeut
ROZETKA
Aal3poz,

te rog intreaba-l si tu pe doct. tau ce zice de burta...cind se dezumfla!!
am sa-l intreb si eu pe Totir...

acum am sanii fainii dar acum am burta...vine una pleaca alta...
fetelor care aveti vechime aici la cit ati scapat de burta?
0
15-10-2012, ora 14:42
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
Al3, asa e, somalez e descrierea perfecta :D
Nicole daca ai intrebari si te putem ajuta cu ceva ne gasesti aici:) in legatura cu anestezia, au mai fost cazuri cand operatia a durat 4-5 ore, nu-ti face griji. va pup
0
15-10-2012, ora 15:03
Elena871
Nu este medic/terapeut
Elena871
Buna fetelor! Fac si eu parte din categoria aceasta. Imi doresc sa imi maresc sanii. Inca nu am fost la o consultatie. Am auzit de Dr. Antohi ca este foarte bun si de Dr. Rebosapca. Voiam sa va rog sa imi spuneti daca cunoasteti pe cineva sau daca vreuna din voi a luat legatura cu unul din cei doi. Multumesc mult
0
15-10-2012, ora 15:03
Cleop@tra
Nu este medic/terapeut
Cleop@tra
Burta apare ca rezultat al edemului de la sani.
Este ceva normal.Asa reactioneaza organismul.
Va disparea de la sine in 3-4 saptamani maxim.Depinde de fiecare.La mine a disparut la o luna.
0
15-10-2012, ora 15:08
Sonia Albu
Nu este medic/terapeut
Sonia Albu
Eu nu am fost balonata.
0
15-10-2012, ora 15:14
justty
Nu este medic/terapeut
justty
Nici eu nu am fost absolut deloc balonata, nu am avut stari de voma, etc. Ma bucur ca am scapat de lucrurile astea, care nu-s deloc placute. Asta este fetelor, stiti vorba aceea "sufera baba la frumusete". Trec si astea si o sa arati super.
0
15-10-2012, ora 16:31
julia07
Nu este medic/terapeut
julia07
al3poz mie mi-a zis dl doctor sa am un pi grija la ce mananc ca in cateva zile dispare "burtica" si eu am talie destul de mica si am facut un pic de burtica.
Mi-a recomandat paine prajita si nu (desi mie mi se pare ciudat)fructe ca acestea baloneaza.
0
15-10-2012, ora 16:47
clauditza27
Nu este medic/terapeut
clauditza27
fetelor am scapat:-) sunt inca la reanimare dar sunt bine. va pup
0
15-10-2012, ora 17:46
Elena871
Nu este medic/terapeut
Elena871
Rebosapca sau Antohi? Pe cine imi recomandati pentru marirea sanilor? Multumesc
0
15-10-2012, ora 18:19
Codruta86
Nu este medic/terapeut
Codruta86
Felicitari carmencita! si eu m-am op tot la ivan, am stat in camera 2 :) poate prim si tu aceeasi camera. asistentele sunt fff de treaba.eu sambata m-am externat stai linistita eu deja tot pot face prin casa ma simt ff bine.
0
15-10-2012, ora 18:23
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
Clauditza felicitari! Ma bucur ca esti bine, recuperare usoara.
Elena 871 eu ti-l recomand cu toata increderea pe dl dr Nae Sorin:)))
La dl dr Antohi s-au operat cateva fete si au avut rezultate frumoase, de celalalt dr imi pare rau dar nu stiu sa-ti zic nimic.
Du-te la mai multe consultatii si vezi cine iti inspira mai multa incredere.
0
15-10-2012, ora 18:35
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Elena eu sunt operata la dl. Antohi si ti-l recomand cu toate increderea. Mie mi-a facut o ridicare de sani si sunt mai mult decat incantata. Am niste sani minunati! Nu am avut dureri absolut deloc si ma simt perfect. Azi am o sapt de la operatie.
De celalalt dr. nici nu am auzit.
0
15-10-2012, ora 19:02
julia07
Nu este medic/terapeut
julia07
clauditza27 Felicitari!
Vindecare rapida :)
pe mine ma mai doare doar un pic. in cateva zile sper sa imi treaca. Ma doare un pic coloana si sunt satula de dormit pe spate dar asta este mai suport 2-3 saptamani :)
Pentru niste sani asa frumosi merita :))
0
15-10-2012, ora 19:18
Nicole82
Nu este medic/terapeut
Nicole82
Deea.E Multumesc eşti o draguta sigur dacă o sa mai am intrebari o sa apelez la voi!!!xxx
0
15-10-2012, ora 19:21
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Bravo Claudita, odihna placuta in noaptea asta! Sa te bucuri de noii tai sani!
Rozetka, la mine parca a fost facut asa un pact intre dr. impotriva mea. Asa cum am mai spus, sunt anemica, si toata lumea in spital stia si ma tratau ca pe un bolnav... Tocmai de asta nu mi-au zis nimic de burtica, insistau ca sunt balonata si ca nu are legatura cu operatia etc... si ca sa pun mana sa mananc ca imi trece.
Nu ziceau nimic, de teama ca nu pun gura pe mancare pana imi trece :))
0
15-10-2012, ora 21:19
Elena871
Nu este medic/terapeut
Elena871
Va multumesc mult pentru recomandari Al3poz si Deea.E. Mi-am facut programare la Dr Antohi pt consultatie lunea viitoare. Imi este foarte frica de durere, de cum o sa iasa (am vazut poze pe net foarte urate), ma tem ca ma voi chinui sa conduc.
0
15-10-2012, ora 21:45
Antonia75
Nu este medic/terapeut
Antonia75
Buna fetele! Va citesc de f mult timp si va admir pt frumusete si curaj. Eu sunt din Craiova si voiam sa imi fac o ridicare de sani cu implant la o clinica de aici, unde vine dl dr Totir sa opereze. E un pic ciudat pt ca la consultatii m-am vazut cu un medic de aici si abia la operatie o sa vina drTotir. Problema e ca azi am aflat ca (intre consultatii) pretul s-a marit cu 800 euro. Nu stiu ce sa fac... Aveti idee cam cat costa o asemenea interventie? Credeti ca e ok sa nu ma vada dr care opereaza pana in ziua operatiei? Va rog sa ma ajutati!
0
15-10-2012, ora 21:50
Antonia75
Nu este medic/terapeut
Antonia75
Lorypiessa ti-am dat pm
0
15-10-2012, ora 21:55
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Antonia, nu cred ca e nicio problema. Vei face o serie de analize, dl. le va vedea si va stii ca esti ok pt. operatie. Apoi in ziua operatiei, te va vedea, te va desena si gata D Ma rog...nu chiar gata, ca abia apoi incepe greul.
Dar mi se pare cam ciudat ca pretul sa se mareasca cu 800 eur, e o suma destul de mare. Si ma gandesc ca daca ti s-a spus deja un pret, e foarte aiurea sa ti se ceara un altul mai mare acum.
Elena, dl. Antohi o sa ti se para f distant si serios la consultatie, dar sa nu te feresti sa ii pui orice intrebare ce-ti trece prin cap. Iti va raspunde la oricare si iti va explica exact "ca la prosti" absolut orice. Adica iti explica chiar si chestiile pe care oricum le stii si sunt logice, pune accent pe orice, pt ca vrea sa stii tot ce e de stiut.
0
15-10-2012, ora 22:44
Munteanu Ecaterina
Nu este medic/terapeut
Munteanu Ecaterina
buna fetele:*:*:*:am pus o noua poza de la o luna si o sapt.( se vede un bandaj pe la sutien :))))am avut o mica problemuta :d imi eliminase organismul un fir care nu se topise si am fost azi sa il scoata a durut putin dar e totul ok ).Ce parere aveti ?:*:*
0
15-10-2012, ora 22:45
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Fetele, ma mananca ingrozitor sub san de 2 zile. Am fost azi la bandajat si mi-a zis ca se refac minunat, ca nu e nicio problema. M-a sters bine cu alcool si pe moment a fost minunat. Acum iar ma mananca.
Sa fie de la faptul ca nu m-am spalat deloc pe acolo si ma tine strans bustiera? Sa fie de la faptul ca se cicatrizeaza? A mai patit cineva asa?
0
15-10-2012, ora 22:47
Munteanu Ecaterina
Nu este medic/terapeut
Munteanu Ecaterina
te mananca asta inseamna ca te vindeci :*asa am patit eu :)))
0
15-10-2012, ora 22:49
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Wow, Ecaterina! Arati ca o papusa Barbie. Talie mica, soldul pare mai lat si sanii perfecti! Pot sa jur ca in poza e o papusa :)
Ce abdomen ai, eu inca am ditamai burtoiul, m-a terminat nervos :( ma face sa simt ca sunt grasa...
Si pe tine te-a mancat?
0
15-10-2012, ora 22:51
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Acum am vazut ca ai scris ca si tu ai patit. Scuze, sunt obosita :)
Ai renuntat deja la bustiera, sau sutienul e numai de poza?
0
15-10-2012, ora 22:51
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Da, al3poz, si eu am avut niste mancarimi criminale. Dupa ce mi-a scos firele nu am mai avut probleme.nu este nici o problema, eu chiar sunt foarte bine iar cicatricile arata impecabil. Chiar nu pot sa imi explic ca dupa 3 operatii am doar niste linii supersubtiri, abia se vad
0
15-10-2012, ora 22:55
Munteanu Ecaterina
Nu este medic/terapeut
Munteanu Ecaterina
mc mult :*dar ce ma mai manca eu nu rezistam ma mai scarpinam :))))imbalonarea o sa iti treaca nui panica :*:*
0
15-10-2012, ora 23:00
Munteanu Ecaterina
Nu este medic/terapeut
Munteanu Ecaterina
am renuntat la bustiera de 2 sapt
0
15-10-2012, ora 23:05
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Nyca mi-a spus sa va scriu ca s-a operat, este la Nordestetica acum la dr Nae Sorin. A iesit la 4 din operatie, are Mentir rotund 325. In momentul acesta are dureri suportabile si este foarte fericita ca si-a vazut visul implinit
0
15-10-2012, ora 23:30
GabrielleGabY
Nu este medic/terapeut
GabrielleGabY
Buna fetelor!
Maine am operatia de marire. Ma mir ca nu am emotii deloc; cred ca le pastrez pe toate pt maine. Oricum, aproape ca nu-mi vine sa cred ca a venit si ziua asta.
Va intrebasem acum cateva zile daca stie cineva ceva despre lifting intern, dar vad ca nu stie nimeni nimic. Am sa mai discut maine cu dl doctor ca-s f nehotarata in privinta asta.
Am o problema insa. Ma doare o ureche de azi dimineata. Credeti ca e posibil sa nu ma opereze maine sa nu cumva sa fie vreo raceala? S-a operat cineva chiar daca avea simtome de raceala?
Sincer, as fi vrut sa descopar mai demult forum acesta, sa intru in dialog cu voi si as fi aflat mai multe; acum e un pic cam tarziu, dar sper sa-mi fie de ajutor si de acum incolo, pt ca de acum vine greul...
O seara buna fetelor, si poate stie cineva sa-mi raspunda la treaba cu raceala.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 899900901 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •