Implant silicon sani
Wow MariaToader dar ce sani ai. Doamne dar cum a putut sa ti-faca asa frumosi? Eu am ceva glanda dar ii vreau mai mari, mie doctorul mi-a spus ca nu am nevoie de augmentare ca am sani frumosi oricum. Dar nu imi pasa ii vreau mari, tonici si sexy ca ai vostri siliconatelor.
Gata. ultima postare inainte de operatie ca incep sa-mi tremure mainile si nu pot sa mai tin tableta in mana. va pup pe toate
Gata. ultima postare inainte de operatie ca incep sa-mi tremure mainile si nu pot sa mai tin tableta in mana. va pup pe toate
Pai nu a venit sa ma ia nimeni inca in sala operatorie, stau in rezerva si n-am ce sa fac, sunt deja pictata pe sani cu marcajele, ma desenat domnul doctor cu un marker negru. l-am intrebat cu ce se duce si a zis ca nu il voi mai avea cand ies din operatie.
De-ar fi ca la elvetieni sa scap odata, Am inteles ca o baga pe alta fata inaintea mea, si ca tr sa mai astept. dar mi-e foame de nu mai pot. Kamyla merci de incurajare chiar am nevoie.
Ehhhee kamyla, atitudinea asta este doar in scris, daca m-ai vedea acum nemancata, nedormita de emotie si infometata, crede-ma n-ai vrea sa faci cunostinta cu mine.
pupici si merci si lui Nyca cred ca la mine sa referit
De-ar fi ca la elvetieni sa scap odata, Am inteles ca o baga pe alta fata inaintea mea, si ca tr sa mai astept. dar mi-e foame de nu mai pot. Kamyla merci de incurajare chiar am nevoie.
Ehhhee kamyla, atitudinea asta este doar in scris, daca m-ai vedea acum nemancata, nedormita de emotie si infometata, crede-ma n-ai vrea sa faci cunostinta cu mine.
pupici si merci si lui Nyca cred ca la mine sa referit
Hola !
Cristina si eu am fost in situatia ta...treb sa ma operez prima, si a intrat altcineva inaintea mea...Nu am avut voie sa mai mananc nimic inainte de operatie si nici sa beau apa( doar cate o gurita ).Asa cxa inainte ma plictiseam singura in rezerva si imi era o foame de lup !
Nici eu nu mai aveam nici o urma de marker pe piele cand m-am trezit !Bafta azi !
Al3, dar o poza fara sutien cand pui ?ca sa vedem si noi ce si cum.plus cum arata cicatricile tale !
VA pup
Cristina si eu am fost in situatia ta...treb sa ma operez prima, si a intrat altcineva inaintea mea...Nu am avut voie sa mai mananc nimic inainte de operatie si nici sa beau apa( doar cate o gurita ).Asa cxa inainte ma plictiseam singura in rezerva si imi era o foame de lup !
Nici eu nu mai aveam nici o urma de marker pe piele cand m-am trezit !Bafta azi !
Al3, dar o poza fara sutien cand pui ?ca sa vedem si noi ce si cum.plus cum arata cicatricile tale !
VA pup
CristianaStar, lorrypiessa mi-ati trezit amintiri...cum stateam singurica si "desenataa" in rezerva si asteptam sa inceapa marea schimbare...nu imi era teama, doar voiam sa inceapa cat mai repede.asteptasem prea mult si parca imi era teama sa nu intervina ceva si sa fie amanata interventia. Mult succes Cristiana!
Sonia Albu nu stiu daca ti-am zis pana acum, dar sunt f misto sanii tai...si ai si o taliutza de invidiat.
Cata 9986 f frumosi sanii tai.ati fost "active" nu gluma in ultimele 2 zile...ma pun pe citit
Lelablue pe unde mai esti? Mi-e dor de post-urile tale spicy :)
Sonia Albu nu stiu daca ti-am zis pana acum, dar sunt f misto sanii tai...si ai si o taliutza de invidiat.
Cata 9986 f frumosi sanii tai.ati fost "active" nu gluma in ultimele 2 zile...ma pun pe citit
Lelablue pe unde mai esti? Mi-e dor de post-urile tale spicy :)
da cristina la tine, , , , n-am stiut ca miine se op si kamelia, , , succes fetelor...si la mine a mai intirziat cu operatia vreo 2 ore si anestezistul mi-a zis ca pot sa maninc ceva daca mor de foame dar mi-a fost frica..am preferat sa mor de foame si bine am facut ca nu mi-a fost deloc greata dupa.successssssssss sa ne auzim cu bine si voi cu sani ahahahah
Multumesc frumos alinuka, si tu esti o finutza se vede din poza, iar sanii tai sunt la fel de frumosi.
Chiar ce a zis fata asta CristianaStar mi-a trezit si mie amintiri de dinainte de operatie cand aveam inima in gat.
Succes CristianaStar si sa pui si tu poze cand te reprinzi.
Chiar ce a zis fata asta CristianaStar mi-a trezit si mie amintiri de dinainte de operatie cand aveam inima in gat.
Succes CristianaStar si sa pui si tu poze cand te reprinzi.
Am pus Lori :)
Sunt mai rusinoasa... Sa nu radeti de areolele mele, asa uratele le-am avut mereu si din pacate, nu a putut sa faca nimic la ele..
Bafta Cristina si kmylia!
Sunt mai rusinoasa... Sa nu radeti de areolele mele, asa uratele le-am avut mereu si din pacate, nu a putut sa faca nimic la ele..
Bafta Cristina si kmylia!
waw, al3poz, ce frumosi!!!! de ce zici ca ai areole urate? pai atunci eu ce sa mai zic de ale mele?
mie imi plac f mult sanii tai, este primul rezultat de lifting fara implant pe care il vad... acum tot ma gandesc oare eu cum as fi aratat doar cu lifting?
mie imi plac f mult sanii tai, este primul rezultat de lifting fara implant pe care il vad... acum tot ma gandesc oare eu cum as fi aratat doar cu lifting?
sunt foarte frumosi sanii tai de ce sa rada cineva????'mai tii minte cand mi-am pus prima poza?asa am zis si eu, , , dar ai tai sunt superbi si naturali, , , defapt sunt naturali...felicitari al3.si
Sunt diferite: cea din stanga e normala, cu mamelonul centrat, dar cea din dreapta are mamelonul in jos. Si chiar nu avea ce sa le faca, le-a mai micit putin, dar in privinta mamelonului ratutit, chiar nu avea ce sa faca... :(
Multumesc de aprecieri. Pupici
Acuma, na...sa nu intelegeti ca ma plang. ba dompotriva, ii iubesc la maxim :)) Si areolele chiar nu ma deranjeaza, nu se vede prin bluza ca sunt asa. In rest alta problema nu am, sunt perfect egali, stau la fel...sunt ca 2 picaturi de apa :)) Erau si lasati si cu asimetrie mare, ce sa mai, opera de arta a facut dl. Antohi!
Multumesc de aprecieri. Pupici
Acuma, na...sa nu intelegeti ca ma plang. ba dompotriva, ii iubesc la maxim :)) Si areolele chiar nu ma deranjeaza, nu se vede prin bluza ca sunt asa. In rest alta problema nu am, sunt perfect egali, stau la fel...sunt ca 2 picaturi de apa :)) Erau si lasati si cu asimetrie mare, ce sa mai, opera de arta a facut dl. Antohi!
al3poz sunt superbi...ti-au iesit f bine...e chiar un rezultat f bun...si cicatricile sunt fine...iti dai seama cum se vor vedea la un an?felicitari!
Da, Lumi, chiar sunt foarte multumita! Tare frica imi era, ca na...daca medicul nu are simt estetic, poate sa iasa un mic dezastru. Dar cand mi-a zis prietena mea ca te ridica si te intoarce pe toate partile, pana i se pare lui ca s-au asezat perfect, m-am linistit.
Iti multumesc si sper ca intr-o zii sa fii si tu asa multumita ca mine!!!
Iti multumesc si sper ca intr-o zii sa fii si tu asa multumita ca mine!!!
fetelor ce ziceti? s-a trezit cristina star din anestezie? eu sunt mai curioasa din fire..ce-o face?
Eheee, s-a trezit sigur. dar cred ca doarme, eu una acu vorbeam coerent, iar in secunda 2 dormeam dusa. Asa am tinut-o o zii si un pic :))
Al3poz in poza postata de tine se vad f ok sanii...simetrici, mameloanele sunt centrate si chiar nu vad ceva in neregula(si crede-ma am studiat intens poza). Stateai cu ei ascunsi in sutiene de credeam ca chiar sunt justificate nemultumirile tale in ceea ce priveste "asezarea" mameloanelor. Ca de obicei...femeile! niciodata multumite pe deplin! Ce e f misto e ca ai tai sunt naturali!!! Sa-i porti sanatoasa si mandra!
nuuu:))) stateam cu ei ascunsi in sutien ca sunt eu mai rusinoasa :)) Dar sanii mei imi plac enorm. si sunt asa de ficsi, ca se aseaza perfect in sutien, iar fara sutien...imi plac si mai si :))
Multumesc :*
Daaar, daca va uitati atente: mamelonul din stanga imaginii e perfect centrat, iar celalalt e mai jos. In realitate se vede mai bine...eee, nu e diferenta foarte mare, dar na...Vb ta Alinuk: femeile astea :))
Multumesc :*
Daaar, daca va uitati atente: mamelonul din stanga imaginii e perfect centrat, iar celalalt e mai jos. In realitate se vede mai bine...eee, nu e diferenta foarte mare, dar na...Vb ta Alinuk: femeile astea :))
buna fetelor...a trecut aproape o luna si la mine... perioada asta nu mi s-a parut asa grea, sanii mei nu sunt foarte mari (260 cc), dar asta e, am toracele mic. Acum astept sa se mai lase, sa devina mai flexibili...cat dureaza asta?
Jullia, aveai cumva poza cu Adina Barbu inainte?
Retin numele, dar nu mai stiu exact cine esti :)
La cine te-ai operat, ca vad ca nu ai pus la profil?
Nu stiu cat sunt in realitate, dar in poza par foarte mari.. Ai sutienul micut, care ii ridica mult? Oricum, se vad frumos si nu par deloc mici. Avand in vedere dimensiunile tale, nici nu ai nevoie de sani f mari...ai arata ciudat, fii sigura!
Retin numele, dar nu mai stiu exact cine esti :)
La cine te-ai operat, ca vad ca nu ai pus la profil?
Nu stiu cat sunt in realitate, dar in poza par foarte mari.. Ai sutienul micut, care ii ridica mult? Oricum, se vad frumos si nu par deloc mici. Avand in vedere dimensiunile tale, nici nu ai nevoie de sani f mari...ai arata ciudat, fii sigura!
buna seara fetelor, am revenit cu vesti bune, m-am operat si sunt super fericita..sunt la clinica, durerile vad ca mi-au disparut.
Pt Cristinastar, te-ai operat? Cum te simti? Cred ca m-am operat inaintea ta, la 5 am intrat in operatie, suntem in aceesi clinica...ce tare
Pt Cristinastar, te-ai operat? Cum te simti? Cred ca m-am operat inaintea ta, la 5 am intrat in operatie, suntem in aceesi clinica...ce tare
Gabi, ma bucur ca esti bine! Inca esti sub calmante si o sa iti mai administreze, dar mai asteapta-te la dureri si fii tare!
Dar parca avea la 4 Cristina, asa mult v-a decalat? Offf...eu am intrat la 8 si un pic in operatie, nu cred ca rezistam sa nu beau apa atata timp :))
Dar parca avea la 4 Cristina, asa mult v-a decalat? Offf...eu am intrat la 8 si un pic in operatie, nu cred ca rezistam sa nu beau apa atata timp :))
m-am operat la d-nul dr Calin Dobos...par mari din datorita pozitiei pozei probabil..din fata arata ca niste sani normali, nu s-ar vedea ca am silicoane... nu am avut poza pana acum ca nu reusisem sa o micsorez
Revin cu intrebarea: Dupa cat timp devin mai flexibili sanii? Nu pot sa-i apropii prea mult
WOW AL3. iti multumesc !!!!! Ce frumos, ce natural, wow si iara wow ! Arata f bine ! Super, felicitari inca o data ! Din poza si cicatricile sunt finute ! Iar faza aia cu mameoanele are cu siguranta legatura cu faptul ca tu esti o perfectionista si esti atenta la detalii !
MYSELF, mai e si Rozetka cu lift si micsorare fara implant care are un rezultat misto, doar ca nu a mai intrat de ceva timp ! Acum si eu ma intreb cum era daca imi faceam decat lift fara implant ? Ca doar aveam sani ! Purtam D si inainte ?hmmmmmmmmmm, cred ca nu o sa aflu niciodata :(
Va pup fetelor !
MYSELF, mai e si Rozetka cu lift si micsorare fara implant care are un rezultat misto, doar ca nu a mai intrat de ceva timp ! Acum si eu ma intreb cum era daca imi faceam decat lift fara implant ? Ca doar aveam sani ! Purtam D si inainte ?hmmmmmmmmmm, cred ca nu o sa aflu niciodata :(
Va pup fetelor !
micky, nyca...va multumesc pt raspuns. dar mai am intrebari.:D am citit aici pe forum ca unele fete merg la schimbatul pansamentului zilnic. dupa operatie. Mie dr mi-a zis de un pansament special care nu se skimba mai multe zile. si care permite dusul zilnic. Ati avut careva din acesta?
Sa stiti ca va ascult sfatul si merg pe 330...dar am atatea emotii ca azi noapte nu am putut adormi dupa ce m-a anuntat dr detaliile! Dar cand vad cat sunteti de entuziasmate si imlinite...capat curaj:)
Sa stiti ca va ascult sfatul si merg pe 330...dar am atatea emotii ca azi noapte nu am putut adormi dupa ce m-a anuntat dr detaliile! Dar cand vad cat sunteti de entuziasmate si imlinite...capat curaj:)
la pansat eu am fost din 2 in 2 zile in prima sapt.apoi mi le schimba cam la 4 zile o asistenta de la o farmacie.ca a trebuit sa plec din bucuresti dupa o saptamana.nu inteleg eu prea bine de ce vor femeile sani MARI..eu cred ca sunt de moda veche.eu cred ca fiecare femeie tre sa aiba o anumita armonie a corpului..maah poate sunt eu anormala dar mie imi plac medii.nu foarte mari.fetelor nu mai fiti nemultumite de marime, , nu uitati de la ce ati plecat, ,
Jullia P, in cazul meu au devenit flexibili dupa 2 luni. Au inceput sa se apropie si sa se aseze in sutien, nu doar sa stea sutienul pe ei. Acum ii pot misca la fel ca inainte de operatie, dar au ramas destul de tari, nu au consistenta unui san natural. Astept sa vad daca mai apar modificari pe viitor.
eu am avut pansamente care nu trebuiau schimbate zilnic si puteam sa fac dus din prima zi de dupa operatie. s-au desprins ele in timp... sunt rezistente...
la mine s-a mai relaxat pielea de cand ma dau cu crema de corp hidratanta ..dar nu foarte mult.am inteles ca dupa 3, , , 4 luni se mai inmoaie..acum eu nu ma astept sa fie ca sanul natural sa nu se poate dar asta e. mai bine asa decat plata...
Adaeu, si eu am avut un astfel de pansament: asemanator unui leocoplast mai lung fixat pe cicatrici. Nu necesita schimbare zilnica, am fost la o saptamana dupa operatie la consult si atunci a fost inlocuit, apoi la 2 saptamani am renuntat la el. Dus am facut a doua zi dupa ce am ajuns acasa.
multumesc. deci e in regula. DAR... mai am o intrebare ( deja intind coarda:))) ) : ce inseamna profil inalt sau mediu ? Cele anatomice ce profil au?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 8dezvoltarea sanilor
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 33marire sani - recomandari
- 8cresterea sanilor
- 14implant silicoane
- 4Cancer san
- 0Marire sani
- 0implant mamar
- 2cresterea rapida a sanilor
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 77Carcinom lobular invaziv - rugaminte pentru dl. doctor Raul Duke
- 1IMPLANT MAMAR CLUJ NAPOCA cine cunoaste Nicula Valeriu ?
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 1Contractura capsulara
- 0Pareri implant mamar, Stan Vitalie sau Delbani ?
- 02 săptămâni după lifting cu implant
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: