Implant silicon sani
mda..mai pe romaneste profil inalt sunt mai tuguiate si mediu mai turtite...tzatzele..m-am facut inteleasa?..nu intinzi coarda deloc.intreaba orice iti trece prin minte ca nici eu n-am stiut de chestia cu profilul..dupa ce mi-am pus am auzit ce inseamna defapt...bine la mine a fost si timpul..am fost fff presata de timp..
ms lisa01...deci mai trebuie sa mai astept vreo luna sa vad cum vin "ele " in sutien, nu dar sutienul pe ele
eu am rotunde pt ca asa am preferat eu..nu mai am 20 ani si or sa se lase si astea cu timpulsa ajunga "anatomice"
Ajutoarele mele... Heelp... Am racit... Si stranut groaznic, tusesc foarte putin... Stiti cu ce poate dauna stranutul la sani vazand ca sunt sub muscular? Doamne, toate celea ma sperie :-)
Ms frumos, Lory, esti o draguta!
Nu va mai ganditi cum ar fii aratat fara implant. Inteleg sa va fii gandit asta, daca nu aveati sanii asa frumosi. Dar avand in vedere ca sunt superbi, nici nu mai conteaza cum erau fara. Oricum, consider ca sunt sanse mult mai mari sa arate nu foarte dragut, dupa un lifting simplu. Implantul le mai aseaza si le da o forma. Am avut mari emotii, recunosc. Ma gandeam sa nu imi iasa niste zbarcituri, sau asimetrice rau, sau mai stiu eu cum... Bine ca am scapat de gandurile alea negre :))
Si inca se modifica. Imi fac poze saptamanal si vad evolutia mereu.
Mereu cand ma uit in oglinda, ma mir cat de naturali par. Dupa care, rad si imi dau seama ca sunt naturali, nu doar par. Dar na, avand in vedere ca sunt operati, ma gandesc ca nu mai e vb de mama natura acolo, ci de domnul doctor :))
Nu va mai ganditi cum ar fii aratat fara implant. Inteleg sa va fii gandit asta, daca nu aveati sanii asa frumosi. Dar avand in vedere ca sunt superbi, nici nu mai conteaza cum erau fara. Oricum, consider ca sunt sanse mult mai mari sa arate nu foarte dragut, dupa un lifting simplu. Implantul le mai aseaza si le da o forma. Am avut mari emotii, recunosc. Ma gandeam sa nu imi iasa niste zbarcituri, sau asimetrice rau, sau mai stiu eu cum... Bine ca am scapat de gandurile alea negre :))
Si inca se modifica. Imi fac poze saptamanal si vad evolutia mereu.
Mereu cand ma uit in oglinda, ma mir cat de naturali par. Dupa care, rad si imi dau seama ca sunt naturali, nu doar par. Dar na, avand in vedere ca sunt operati, ma gandesc ca nu mai e vb de mama natura acolo, ci de domnul doctor :))
Diana, nu vad de ce ar dauna cumva, numai ca ma gandesc ca nu e tocmai placut, nu? :)) Stai linistita si ingrijoreaza-te pt. raceala, fa-te bine! lasa sanii, ca ei nu se 'strica' de la stranutat. Plus ca, atunci cand stranuti, muschii de la burta se contracta, nu cei de la sani. Cel putin, eu asa simt :D
Eu parca simt ca ma tine un pic si sanul drept... Hm... Recunosc ca sunt un pic si speriata, abia astept sa ma refac complet, sa ma pot bucura de minunatiile astea ca sa realizez intr-adevar ca AM SANI! :-)
nu te ingrijora si eu am tusit dupa op si ma luase si nasul.stai linistita ca nu se intampla nimic
adaeu eu m-am dus la pansat din 3 in 3 zile in primele 2sapt acum mai ma duc la controlul de o luna ca nu sunt din bucuresti.si baie am facut dupa ce mi sa scos firele adica in a 13 zi de la operatie.
adaeu eu m-am dus la pansat din 3 in 3 zile in primele 2sapt acum mai ma duc la controlul de o luna ca nu sunt din bucuresti.si baie am facut dupa ce mi sa scos firele adica in a 13 zi de la operatie.
aaaa am si eu o intrbare cu ce crema sa imi dau pe sani ca mi sa intins tare pielea si nu m-am dat cu nimic pana acum..dr nu mi-a recomandat nimic a zis ca nu crede ca m-ar ajuta cu ceva cicatrizantele...a zis daca vreau sa imi dau cu o crema hidratanta.eu pana acum ma dadeam cu lotiune de corp dar imi e teama sa ma dau cu lotiune ca mai contine si alte alea...si mie sa nu ma irite...imi recomandati si mie o crema hidratanta????????
Buna fetele eu la pansat am fost acum a 4a zi si ma mai duc joi 6 dec, adica la 2sapt... Abia astept sa va pun o poza sa imi dati cu parerea, dar inca sunt un pic desenata si cum va spuneam markerul nu se ia...
P.s. Ieri la 5 zile de la operatie, m-am simtit foarte bine si m-am pus sa fac un pic de curat, nu sa ridic, dar sa sterg de prag, credeti k a daunat cu ceva ca aseata ma cam supara sanul drept intr.o parte... Va multumesc!
P.s. Ieri la 5 zile de la operatie, m-am simtit foarte bine si m-am pus sa fac un pic de curat, nu sa ridic, dar sa sterg de prag, credeti k a daunat cu ceva ca aseata ma cam supara sanul drept intr.o parte... Va multumesc!
Adaeu eu am mers la 7 zile de la operatie cand mi-a dat jos pansamentele care sunt de fapt un leucoplast de hartie se numeste micropore.
Dus am facut de a doua zi si m-am dat la greu cu Arnigel si mi-a facut foarte bine.
Bafta fetelor care se opereaza zilele astea.
Dus am facut de a doua zi si m-am dat la greu cu Arnigel si mi-a facut foarte bine.
Bafta fetelor care se opereaza zilele astea.
micky, eu ma dadeam cu crema de corp dove, e intr-o cutie de aia mare si rotunda.
diana, fa tot ce poti dar cu masura...e normal sa simti dureri, or sa treaca cu timpul...eu si acum la 2 luni jumate simt ca ma doare in partea stanga sub san dupa ce matur sau spal pe jos cu mopul. tu ai inca urme de marker? eu cand m-am trezit din anestezie cautam "harta lumii" desenata de dr si nu o gaseam, nu se vedea nimic, decat 4 pansamente si ma tot intrebam oare am visat? oare m-a operat? :)))))) incearca cu spirt sanitar sa stergi markerul.
diana, fa tot ce poti dar cu masura...e normal sa simti dureri, or sa treaca cu timpul...eu si acum la 2 luni jumate simt ca ma doare in partea stanga sub san dupa ce matur sau spal pe jos cu mopul. tu ai inca urme de marker? eu cand m-am trezit din anestezie cautam "harta lumii" desenata de dr si nu o gaseam, nu se vedea nimic, decat 4 pansamente si ma tot intrebam oare am visat? oare m-a operat? :)))))) incearca cu spirt sanitar sa stergi markerul.
Al3poz sa stii ca ai niste sani SUPERBI. au o forma naturala si fac in ciuda oricui.
Cred ca lifting-ul sanilor este cea mai buna optiune pentru fetele care au ptoza sau care au fost candva mari si apoi s-au golit.
Felicitari incaodata si cinste doctorului tau!!!!
Gabi32 si tu te-ai operat la dr. Grecu? Parca tu ma intrebasei despre pansamente, acum imi aduc aminte.
Cand te-ai operat, ieri?
Sa-ti fie de bine, nu te doare pt ca asa cum a spus al3poz esti sedata cu calmante, dar asteapta-te sa te si doara sa mergi si cocosata o perioada, dar trece. Senzatia pe care o vei avea maine, este aceia de febra musculara. Dar vei primi de la asistente calmante si sa le iei. Ce dimensiune de implant si ce marca ti-a pus?
Recuperare usoara si sa ne pui poze.
Cred ca lifting-ul sanilor este cea mai buna optiune pentru fetele care au ptoza sau care au fost candva mari si apoi s-au golit.
Felicitari incaodata si cinste doctorului tau!!!!
Gabi32 si tu te-ai operat la dr. Grecu? Parca tu ma intrebasei despre pansamente, acum imi aduc aminte.
Cand te-ai operat, ieri?
Sa-ti fie de bine, nu te doare pt ca asa cum a spus al3poz esti sedata cu calmante, dar asteapta-te sa te si doara sa mergi si cocosata o perioada, dar trece. Senzatia pe care o vei avea maine, este aceia de febra musculara. Dar vei primi de la asistente calmante si sa le iei. Ce dimensiune de implant si ce marca ti-a pus?
Recuperare usoara si sa ne pui poze.
buna!!!scuze ca nu am mai scris demult dar trec printr-o perioada destul de aglomerata.Felicitari tuturor fetelor nou operate.Al3poz, sunt superbi sanii tai, imi plac la nebunie.
Micky25, nu imi vine sa cred de la ce ai plecat si cat de frumos arata acum.Felicitari tie si medicului nostru.
Nyca ma voi opera pe 20 decembrie, chiar ieri am vb si cu dr Nae si dr anestezist, care bineinteles ca au ras de mine ca ma operez cu 4 zile inainte de Craciun, dar na, ce sa fac, asta imi e programul.
Va pup si promit sa fiu mai activa pe forum
Micky25, nu imi vine sa cred de la ce ai plecat si cat de frumos arata acum.Felicitari tie si medicului nostru.
Nyca ma voi opera pe 20 decembrie, chiar ieri am vb si cu dr Nae si dr anestezist, care bineinteles ca au ras de mine ca ma operez cu 4 zile inainte de Craciun, dar na, ce sa fac, asta imi e programul.
Va pup si promit sa fiu mai activa pe forum
bravo elena, deci te vad si eu cu nasuc nou.. ma bucur mult.diana nu te mai speria din orice..spun asta pt. ca si eu am avut senzatii diferite la sani, cum am mai spus sunt 2 taieturi, n-au sa se refaca la fel si in acelasi timp.eu la sanul stang simteam ceva inauntru parca imi scartaia ceva, , , binenteles ca mi-a trecut dupa vreo 3, , 4 zile.recunosc ca m-am speriat.dar pina se formeaza acea pelicula pe implant asa e.implantul tre sa-si faca loc si corpul isi formeaza o pelicula sa se apere intr-un fel de implant acesta fiind un corp strain.asa mi-a explicat doctorul.cristina stai si kamylia ce-or face? sunt curioasa
ms frumos elena.si dl dr ca mi.a facut niste sani pe care doar ii visam acum au devenit si realiate:))bafta la urmatoare operatie.si eu o vroiam rinoplastie pana in craciun dar mi-a spus sa ast sa ma vindec cu sani..acum ast ce sa fac mai realizez si la anul alte vise:))
micky mie Nae mi-a zis sa ma dau cu cerma hidratanta nu a specificat cu parfum sau nu..eu de ex ma dau cu lapte de corp nivea si mi s-a relaxat ffoarte mult pielea.
da nyca si eu tot cu crema de la nivea ma dau dar imi este teama sa nu fac alte alea:))
Sonia Albu...da la dr Ovidiu Grecu m-am operat ieri, am ales profil anatomic marimea 290, submuscular.Am avut dureri la nivelul pieptului, acum ma simt mai bine.Am facut cea mai buna alegere operandu-ma la dr Ovidiu Grecu, este un adevarat maiestru.sunt fff multumita
Sunt disperata!!!!! nu mai pot de nervi!!!!!mi-a venit ciclu si doctorul ma trimis acasa.
Am plans toata noaptea de nervi si nu inteleg de ce nu ma poate opera daca mi-a venit ciclul?
Sunt reprogramata abia saptamana viitoare, nu mai pot, am ochii cat cepele de draci.
Mai Gabi32, om fi fost noi in aceiasi clinica dar pana in momentul in care mie mi-a venit amaratul asta de ciclu si proasta am fost ca i-am spus asistentei, mai bine taceam din gura si eram operata deja la ora asta. Doamne, eram pictata si in halat si asteptam sa ma bage in operatie si ma bufnit sangele parca avortasem. nu alta.
Hai ca atitudinea mea faina de ieri ma pus in cap! ahhhhhh
Am plans toata noaptea de nervi si nu inteleg de ce nu ma poate opera daca mi-a venit ciclul?
Sunt reprogramata abia saptamana viitoare, nu mai pot, am ochii cat cepele de draci.
Mai Gabi32, om fi fost noi in aceiasi clinica dar pana in momentul in care mie mi-a venit amaratul asta de ciclu si proasta am fost ca i-am spus asistentei, mai bine taceam din gura si eram operata deja la ora asta. Doamne, eram pictata si in halat si asteptam sa ma bage in operatie si ma bufnit sangele parca avortasem. nu alta.
Hai ca atitudinea mea faina de ieri ma pus in cap! ahhhhhh
cristiana, ai facut bine ca ai spus dr-lui de ciclu, puteau interveni complicatii in timpul operatiei.
lasa, nu fii trista, mai e putin pana sapt viitoare!
sunt dr care te opereaza la ciclu si altii care refuza.
lasa, nu fii trista, mai e putin pana sapt viitoare!
sunt dr care te opereaza la ciclu si altii care refuza.
Si eu la fel ca Nyca ma intrebam ce or fi facand CrisytianaStar si Kamyla.
Stai linistita CrisytianaStar, mai bine ca ai spus, vroiai sa te ia in operatie si dupaaia sa faci hematom sau cine stie ce alta complicatie?
O sa-ti treaca si ciclul si te vei opera stai calma ca nu este o problema asta.
Din cele scrise imi dau seama ca tu esti un caracter mai vulcanic.hihihi
Gabi32 sa-ti fie de bine si bine ai venit in randul siliconatelor cum spunea o fata mai demult. Recuperare usoara si sa te bucuri de sanii tai si sa ne pui poze.
Fetelor vreau sa spun si eu o chestie, stim cu toatele ca toti sanii arata frumos in sutien si deoarece acesta este un forum cu pretentii, vreau sa lansez o provocare: sa punem la avatar poze fara sutien.
Ca eu in loc sa admir sanii unei fete ma holbez la sutienul ei.
Sunteti de acord?
Stai linistita CrisytianaStar, mai bine ca ai spus, vroiai sa te ia in operatie si dupaaia sa faci hematom sau cine stie ce alta complicatie?
O sa-ti treaca si ciclul si te vei opera stai calma ca nu este o problema asta.
Din cele scrise imi dau seama ca tu esti un caracter mai vulcanic.hihihi
Gabi32 sa-ti fie de bine si bine ai venit in randul siliconatelor cum spunea o fata mai demult. Recuperare usoara si sa te bucuri de sanii tai si sa ne pui poze.
Fetelor vreau sa spun si eu o chestie, stim cu toatele ca toti sanii arata frumos in sutien si deoarece acesta este un forum cu pretentii, vreau sa lansez o provocare: sa punem la avatar poze fara sutien.
Ca eu in loc sa admir sanii unei fete ma holbez la sutienul ei.
Sunteti de acord?
cristina foarte bine ai facut ca doamne fereste ce se intimpla si regretai toata viata pt. un impuls de moment..ai tot timpul din lume pt.operatie stai linistita.asta sa fie problema..
Scuze ca intreb si eu, dar daca iti vine ciclul nu poti fi operata? din ce cauza?
ce treaba au silicoanele cu menstruatia?
ce treaba au silicoanele cu menstruatia?
Salut dragele de voi. Sunt pictata si aştept sa intru in operaţie. Ziceti si voi o rugaciune ca acum mă apuca alt val de emoţii.
Tot la 450 am rămas, pana la urma m-a convins el pe mine.
Îmi pare tare rău Cristina, tare neplacut, as lua-o razna acum sa-mi zica valea acasă. Tocmai a intrat dr. Si in 15 min intru. Doamne ajuta!
Ne vedem in clubul femeilor fericite!!!
Tot la 450 am rămas, pana la urma m-a convins el pe mine.
Îmi pare tare rău Cristina, tare neplacut, as lua-o razna acum sa-mi zica valea acasă. Tocmai a intrat dr. Si in 15 min intru. Doamne ajuta!
Ne vedem in clubul femeilor fericite!!!
iti tinem pumnii kmylia...o sa treaca repede ai sa vezi
Doamne-ajuta, kmylia! sa fie totul ok! te asteptam cu vesti!
saluta-l pe dr din partea mea! :)
bafta, esti pe maini bune! :*
saluta-l pe dr din partea mea! :)
bafta, esti pe maini bune! :*
Cristiana star asa am patit si eu, mi-a venit menstruatia chiar cu ceva timp inainte de operatie.Dar mai bine mai asteapta o sapt, va trece imediat, in perioada menstruala riscul de-a face un hematom este mult mai ridicat.
Uneori mi-as dori si eu sa ţină atât 15 min! Sunt roşie ca racul si începe sa mă doara capul, de foame, sete si toate alea
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18sani mici la adolescente
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 10chimioterapie
- 3chisturi la sani
- 7cancer am aflat ieri
- 10carcinom ductal invaziv - interpretare
- 4sinii prea mari
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 11Noduli la sani
- 0sini prea mari
- 5Mancarime mamelon
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 3pete rosii pe sani
- 0Implanturi rotunde sau anatomice
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: