Implant silicon sani
draga mea Valerica am zis ca nu mai intervin dar acum m-am convins ( esti de cartier) si eu cu astfel de persoane nu am ce sa discut..pacat de varsta ta. Ea este o mare doamna ceea ce tu n-ai sa fii niciodata.punct.Antonia sti ca ai dreptate?
Fetelor haideti sa incetam cu show-ul acesta ca nu foloseste nimanui.Deja s-a ajuns muuult prea departe din partea tuturor celor implicate.Eu am spus ce am avut de spus si gata, de ce se mai continua chiar nu inteleg.Pana la urma a plecat toata problema de la mine.Ok, am spus ca s-a inteles totul gresit si gata, unde vreti sa ajungem?Valerica, chiar nu ai ce face?Sper ca forumul acesta nu este singura ta activitate, ca daca este asa, atunci incerc sa te inteleg si go4it!!!Ai sarit calul!!!
sariti peste mesajele astea nonsens.nu este deloc constructiv...
intr-adevar sunt f. multe fete care intra pe forum si la primul post este clasica intrebare la cine sa ma operez, si cat credeti ca mi se potriveste (marime implant).
de ce va luati toate de valerica40???ca a 'INDRAZNIT" sa faca o remarca la ceea ce i s-a parut dubios!!!probabil si voua la fel vi s-ar fi parut daca de la primul mesaj deja primeati PM cu tel. si indemnuri la ce dr. sa va operati plus facilitati de genul..te duc eu...s.a!!!
sunt rezultate superbe aici pe forum...si fete cu bun-simt care raspund la intrebarile fetelor nou-venite, cu amanunte despre interventie/cost/comportament dr.astea nu sunt pana la urma amanuntele ce ne intereseaza???
de ce va luati toate de valerica40???ca a 'INDRAZNIT" sa faca o remarca la ceea ce i s-a parut dubios!!!probabil si voua la fel vi s-ar fi parut daca de la primul mesaj deja primeati PM cu tel. si indemnuri la ce dr. sa va operati plus facilitati de genul..te duc eu...s.a!!!
sunt rezultate superbe aici pe forum...si fete cu bun-simt care raspund la intrebarile fetelor nou-venite, cu amanunte despre interventie/cost/comportament dr.astea nu sunt pana la urma amanuntele ce ne intereseaza???
Asa m-am necajit cu postarile de azi ca nici nu ti-am vazut poza, nyca.Este superb sutienul.De la ce firma este???? Aseara am impodobit bradul cu fimiu si a fost cel mai frumos cadou de Mos Nicolae pe care l-as fi putut primi, asa ca nu trebuie sa ma mai plang ca nu a venit mosul la mine ca ma bate Dumnezeu
Jenna, la tine a fost prima operatie la sani, aceasta la Radu Ionescu, cu 650? Mi se pare incredibil ca ti-a intrat atat de mult din prima, pari destul de slabuta
Parerea mea (chiar daca nu o cere nimeni) este ca ar trebui fetelor sa ignorati complet persoanele rau voitoare sau care incearca sa supere pe vreuna dintre voi pentru ca asta cred ca o sa le doara mai tare decat orice spuneti voi. Nu cre ca nimeni vrea sa racoleze pe cineva (pe mine nu m-a racolat nimeni si nici nu a incercat) cred ca asta e un forum unde putem sa ne impartasim bucurii si dureri pe care nimeni altcineva nu le poate intelege. Va rog sa nu mai puneti la suflet ce spun persoane care nu vor altceva decat sa raneasca, din cate stiu eu, nimeni nu ne obliga sa intram pe acest forum, asa ca... cui nu ii convine, sa nu mai intre aici... Multumesc fetelor care m-au ajutat cu un sfat sau o vorba buna.
inainte de operatie, am avut cupa C, nu sanii lasati, exact cum sunt acum as putea spune, numai ca mai mici ca marime!am insistat pt.ca interventia sa fie periareolar, nu s-a putut insa sub nici o forma din cauza areolei mamare f. mici!
inaltime 1, 70 cm.greutate 52 kg.
inaltime 1, 70 cm.greutate 52 kg.
Foarte tare.Nu am vazut niciodata un san cu implant de 650.
Elena e de la AVON sutienul...merci mult..super fericit e baiatul tau adevarat? DE craciun fii mai bun, fi mai fericit...voiam sa va colind dar am uitat versurile...uuuffffaaa
mie imi par imensi sanii tai, jenna...o fi si poza care mai deformeaza, dar fiind si asa slabuta imi semeni cu bianca dragusanu sau luciu...
imi place ca sunt fermi, rotunzi si apropiati, dar pentru gustul meu sunt prea mari...
sa le stapanesti sanatoasa! :)
imi place ca sunt fermi, rotunzi si apropiati, dar pentru gustul meu sunt prea mari...
sa le stapanesti sanatoasa! :)
Elena pe forumul celalalt e o tipa cu 700cc..eu am zis wwwaaw..arata bine ce-i drept dar la noi unde sa intre?m-am gandit pe la 500 cand am vazut poza jennei dar apoi am vazut 650..frumos oricum..poate peste ani o sa ne punem si noi asa mari..ahahahah...defapt ea e inalta ii sta bine
Nyca, cred ca glumesti.Nu mai vreau sa aud de nici o operatie.O sa raman cu 350-ul meu pana la adanci batraneti, daca se poate.
glumeam...si mie imi plac asa cum ii am.poate pt. ca n-am avut deloc?cred ca da, ,. pt mine e o comoara ce am.si cele fara sani ma inteleg
Elena, chiar ma gandeam, cand am intrat prima data pe ascet forum pt a pune intrebari de ce mi-au iesit sanii asa de urati si de ce am durerile acelea, tu ai fost prima persoana care mi-a raspuns si care mi-a dat mesaj in privat cu nr de telefon, ceea ce mi s-a parut un gest foarte frumos din partea ta k vrei sa vorbesti cu o necunoscuta (pe atunci), k vrei s-i raspunzi la toate intrebarile dubioase si enervante pe care le aveam pt k ce-i drept nu mai vorbisem cu nimeni si mi s-a parut super ok din parte ta k vrei sa ma ajuti, nu m-am gandit nicio clipa k faci ceva reclama vreunui doctor.offfff..ma enerveaza pe mine comentariile astea rautacioase.
Jenna, de ce ti-ai pus implant dak sanii tai erau exact cum sunt acum? numai un pic mai mici? sunt foarte frumosi, imi plac foarte mult dar de ce sa treci prin acele dureri dak aveai sani frumosi? oricum arata bine, sunt apropiati, nu ca ai mei, trece autostrada printre ei... :))
Jenna, de ce ti-ai pus implant dak sanii tai erau exact cum sunt acum? numai un pic mai mici? sunt foarte frumosi, imi plac foarte mult dar de ce sa treci prin acele dureri dak aveai sani frumosi? oricum arata bine, sunt apropiati, nu ca ai mei, trece autostrada printre ei... :))
vintila pe vremea aceea nici nu aveam cum sa fac reclama vreunui doctor :))
:)))) da, stiu... parca amandoua ne-am dus cu capul inainte (cel putin eu), fara sa ma informez...
Pai nici eu nu m-am informat la prima operatie, din cauza asta zic ca poate un 20 la suta din vina imi apartine pt esecul primei operatii
hmmmmmmmmmmmm ce se intampla pe acest forum..draga doamna valerica eu nu te-am racolat nici cu elena nu am vorbit chiar nu o cunosc pe elena doar ce am vb pe forum.scz draga daca m-am oferit sa te ajut.dc m-ai intri pe acest forum daca nu ai nevoie de ajutor..pe mine cand ma ajuta cineva ii multumesc din toate inima ca mai rara oamnei in ziua de azi care sa te ajute.urat din partea ta fffffff urat nu sti sa apreciezi un gest acolo cat de cat..dar asta este mai sunt si oameni din astia iti doresc multa sanatate
Buna seara.Sunt noua pe forum si am reusit sa parcurg cam ultimele 20 pagini.Vreau si eu sa imi pun sani, iar forumul acesta chiar m-a fascinat, mai putin ultimele pagini.Nu as vrea sa isc si eu alt scandal dar ma puteti ajuta si pe mine cu cateva raspunsuri?
vreau sa ma operez saptamana viitoare, maxim cealalta.Credeti ca de revelion am sanse macar sa stau la masa si sa port o conversatie?
as vrea sa merg la consult la dr Nae si apoi la dr Grecu.Din cate stiti, te pot opera repede dupa primul consult?
eu am 1.71, 58 kg, si in torace ( am vazut ca e foarte importanta aceasta masuratoare) am 73 cm.Oare imi intra si mie un 375?Asta din experientele voastre, ca am inteles ca medicul decide.
vladescuelena as vrea sa te intreb pe tine, in mod special, daca imi poti arata mai multe poze cu tine, mai ales poze cu prima operatie, pentru ca acum se vede clar ca esti bine.Am vrut sa iti scriu in privat, dar cu scandalul asta, mi-a fost teama ca e acelasi lucru.
vreau sa ma operez saptamana viitoare, maxim cealalta.Credeti ca de revelion am sanse macar sa stau la masa si sa port o conversatie?
as vrea sa merg la consult la dr Nae si apoi la dr Grecu.Din cate stiti, te pot opera repede dupa primul consult?
eu am 1.71, 58 kg, si in torace ( am vazut ca e foarte importanta aceasta masuratoare) am 73 cm.Oare imi intra si mie un 375?Asta din experientele voastre, ca am inteles ca medicul decide.
vladescuelena as vrea sa te intreb pe tine, in mod special, daca imi poti arata mai multe poze cu tine, mai ales poze cu prima operatie, pentru ca acum se vede clar ca esti bine.Am vrut sa iti scriu in privat, dar cu scandalul asta, mi-a fost teama ca e acelasi lucru.
Smile, cum sunt eu acum, cam asa era si Elena la prima operatie, acum e superba! imi pare rau k nu te pot ajuta in privinta doctorului, dar sunt o groaza de fete de aici care te vor ajuta cu siguranta
Buna smile12.Depinde foarte mult de organismul tau, dar de obicei prima saptamana este cea mai grea.Oricum sa stai la masa si sa vorbesti cu siguranta o vei putea face.La intrebarea cu operatul cat mai repede dupa consult depunde cat de repede iti faci analizele si ecografia, si depinde foarte mult si de cat de ocupat este medicul respectiv.La masura, ce sa iti zic, eu am 1.60, 41 kg, 69 in torace si am 350.Dar nu stiu exact toti parametrii.Oricum clar iti intra mai mult ca mie.Poze iti pot arata si de la prima si de la a doua operatie, doar ca nu am cum decat ATENTIE!!!, sa imi dai in PM o adresa de mail unde iti pot trimite.Te pup
vintila eu zic ca eram mai rau ca tine.chiar o sa deschid albumul de la prima op sa ma mai oripilez un pic
Am si eu o intrebare in special pt frtele cu lifting: e adevarat ca dupa doua luni de la operatie cicatricile se fac ma urate, mai late etc? Pt ca cicatricile mele sunt ca o liniuta fina, abia se vad ( la o luna jumate) si nu as vrea sa se schimbe in rau.
antonia, eu am imediat 3 luni iar cicatricile s-au estompat nu s-au uratit...au devenit rozalii iar in timp vor deveni alb-sidefat. de ce sa se lateasca sau urateasca? am inteles ca daca te expui la soare/solar exista sansa sa se coloreze, dar altfel in mod normal ar trebui sa fie din ce in ce mai frumoase si mai putin vizibile pe masura ce trece timpul.
Poate un pik mai rau, oricum nici mie nu mi-a coborat sanul drept, ca si la tine parca nu? iar stangul se duce in later de simt uneori implantul k vrea sa iasa afara, asa senzatie nashpa e cateodata...
da, si la mine era la fel: dreptul nu voia sa coboare si stangul era cazut in jos si in lateral.Of, of
Pun intrebarea cu uratitul cicatricilor pt ca sm vazut la un post tv ca spunea dna Alberts ca dupa 2 luni cicatricile sunt mai vizibile si mai urate ca la inceput, pt cateva luni... Mi s-a parut ciudat de aia am intrebat ca ale mele abia se vad si eram fericita.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12dureri de sani
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 13cancer la san
- 4Sfarcuri dureroase
- 9nodul la san
- 10cancer san - sfaturi
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 2Mastoza chistica
- 7Rog interpretare analiza imunohistochimie
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 1Simptome false?
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 6Implant sani
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: