Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 961962963 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
06-12-2012, ora 18:25
Antonia75
Nu este medic/terapeut
Antonia75
Daca tot aflu ce ma intereseaza, acum profit... Mai am o intrebare: e normal ca la o luna jumate sa mai simti usoare dureri in timpul zilei din cand in cand? La efort, sau pur si simplu fara sa faci nimic, ca o jena, ca ceva ce te deranjeaza, sau o durere usoara?
0
06-12-2012, ora 18:27
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
daaa, Antonia, clar.Mai ales cand sunt modificari meteo.Eu cel putin si acum, dupa aproape 3 luni, mai simt cate o jena
0
06-12-2012, ora 18:41
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
da Elena, stangul e clar si vizibil mai jos, nu m-ar fii deranjat atat de mult dar nu simteam k vrea sa-mi iasa din piept...parca vrea sa fuga.. :))
0
06-12-2012, ora 18:50
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
si eu am dureri, junghiuri, mancarimi si tot felul de chestii de astea si daca nu fac efort si stau intinsa in pat... mai grav e cand se schimba vremea ca atunci pe langa junghiuri ma mananca cicatricile de imi vine sa imi dau pielea jos :)))) iar inainte de ciclu am niste dureri de parca atunci as fi coborat de pe masa de operatie...
tin minte ca si la prima operatie dupa 5 luni inca simteam chestii ciudate, dar apoi a venit a doua si am luat-o de la capat :)))))
asta am gasit aici pe romedic "Cicatricile reprezinta o excrescenta de colagen sub piele, formata in urma vindecarii unei rani. La inceput cicatricile au o culoare rozalie, din cauza vaselor de sange si a celulelor noi, dar isi pot modifica in timp forma si culoarea. Maturizarea completa a unei cicatrici dureaza intre 12 si 18 luni, putand trece si 24 de luni pana la stabilirea aspectului definitiv. "
0
06-12-2012, ora 19:13
Antonia75
Nu este medic/terapeut
Antonia75
Va multumesc mult din nou. Ca de obicei sunteti dragute si prompte. Va pup
0
06-12-2012, ora 20:13
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Antonia75, iti multumesc mult! Numai gandul ca ti-ai dorii sa imi dai o ciocolatica, mi-a lipit un mare zambet pe fata! Esti o draguta!

Cicatricile mele arata foarte ok. Sunt cat o taietuta de lama, deci f subtiri si oarecum rozalii. In jurul areolei nu se mai vad aproape deloc si presimt ca foarte curand, or sa fie insesizabile. Cele de sub san, nici atat nu se vad... Raman cele verticale, pe care le vad numai eu si iubitul meu si e ca si cum nu ar fii. Asa ca nu te nelinistii si fa-ti poze saptamanal, asa o sa iti dai seama de cum se modifica.

In rest cum te mai simti? Te-ai obisnuit cu ei? Despre dureri nu prea am ce sa iti zic. Am inceput de vreo 2 sapt. sa fac abdomene si fac cam 250-300 pe zii, de mai multe feluri, iar in primele zile, in afara de o febra musculara nemaiintalnita, ma durea destul de deranjant la axila, dar numai atunci cand le faceam si cateva minute dupa. Ma gandesc ca de la operatie e, ca eu asa ceva nu am mai simtit. Dar a trecut si aia si febra si tot... :))
0
06-12-2012, ora 20:28
Antonia75
Nu este medic/terapeut
Antonia75
Eu cu implanturile nu a trebuit sa ma obisnuiesc pt ca nu am simtit nimic in plus, parca asa am fost tot timpul. Mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu forma frumoasa si locul lor sus (nu mai aveam plestile alea) ma apuca chiar ametelala la propriu de emotie. La controalele de la inceput trebuia sa ma intind la pansat ca sa nu lesin de emotie. Sa nu radeti de mine. Asimetria s-a mai atenuat si nu se mai vede asa rau. Oricum doar eu si sotul meu ii vedem si suntem incantati.
0
06-12-2012, ora 20:58
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Cel mai important e sa te simti tu bine si sa fii multumita de rezultatul final si se pare ca esti. Asa ca ma bucur foarte tare! Te pup!
0
06-12-2012, ora 21:16
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
antonia poza asta este mult mai relevanta, te-ai stresat degeaba pt asimetrie :*
sa ii stapanesti sanatoasa! :)
0
06-12-2012, ora 21:26
Antonia75
Nu este medic/terapeut
Antonia75
Va multumesc mult. Ca de obicei sunteti niste dragute. Va pup si cu siguranta o sa va mai stresez cand mai am intrebari. Sunteti prietenele mele, nu?
0
06-12-2012, ora 21:27
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
nu ne stresezi, intreaba cu incredere.si da, suntem prietene :*
0
06-12-2012, ora 21:36
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
antonia nu strsezi pe nimeni, intreaba orice iti trece prin cap ca iti raspunde careva sigur...ma bucur cand vad pe cineva multumit...pup. da ce marime ai... ? sunt super frumosi, nici eu nu m-am obisnuit cu "sani", nu mai pot de emotie s i de fericire.mi-e asa drag de ei
0
06-12-2012, ora 21:38
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Antonia, numeste-l cum vrei, dar eu am ajuns dependenta de "stresul" asta si de voi :)) Dimineata, primul lucru, deschid forumul, sa vad ce mai e nou, cine s-a mai operat, cine mai are intrebari, etc... :))
0
06-12-2012, ora 21:40
Antonia75
Nu este medic/terapeut
Antonia75
Am 350. Eu as fi vrut mai mult, dar cred ca nu ar fi aratat atat de armonios. De asta e bine sa asculti medicul ca stie ce spune.
0
06-12-2012, ora 21:42
Antonia75
Nu este medic/terapeut
Antonia75
Al3poz si eu sunt la fel. Chiar mai rau, ca am forumul deschis non-stop pe telefon si cum am o clipa libera, intru sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti. Sunteti urmarite continuu
0
06-12-2012, ora 21:47
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
cam au dreptate doctorii pt. ca au vazut mii de sani pe mii de corpuri , , bravo sunt frumosi asa.. tre sa fifi super incantata , , , , nebuna ca mine...imi vine sa zimbesc de una singura
0
06-12-2012, ora 23:11
lisa01
Nu este medic/terapeut
lisa01
al3poz, referitor la purtatul bustierei, inca mai am foaia de externare pe care scrie clar: a se purta minim 3 saptamani (in caz ca am uitat de acum 8 luni), deci eu vorbesc din proprie experienta, nu din auzite. Pretul la medicul tau imi amintesc ca l-am citit pe forum prin 2010/2011; este logic sa fie o suma mult mai mare decat un lifting sau o rinoplastie pt ca, pe langa operatie, se adauga si costul implantelor de minim 800 euro. Ce-i drept, nu am mers la consultatie si nu stiu suma reala, pt ca nu am vazut pe forum paciente cu implant la el.

Sonia Albu, nu-i nevoie sa-ti ceri scuze, nu m-am simtit ofensata, dar pacientele dr Parasca si-au prezentat rezultatele aici si nu cred ca nu le-ai vazut si tu. In schimb, la dr Antohi, considerat f bun la rinoplastii si pe care il recomanzi la silicoane, nu am vazut pe acest forum sa se fi operat cineva pt marire de sani (sper sa nu fi omis vreun comentariu). Al3poz are intr-adevar un rezultat f frumos, dar este vb de lifting.

Aceste 2 precizari fiind facute, voi incheia subiectul pt ca ne putem lungi pana anul viitor!
0
06-12-2012, ora 23:17
lisa01
Nu este medic/terapeut
lisa01
Antonia75, intrebai de cicatrici: ce ai auzit este adevarat, isi modifica forma si se maresc intra-adevar, parere exprimata si de alte fete pe forum. La mine, imediat dupa ce au cazut cojitele, pe la 2, 3 saptamani erau rosii, dar f subtiri. In timp, cand pielea s-a relaxat si implantul a luat forma anatomica, marindu-se in partea inferioara, s-au latit putin si cicatricile. Acum s-au albit, dar sunt destul de vizibile. Imi doresc sa se estompeze pana la vara.

Jenna, ai un rezultat frumos. Cu toate ca imi plac implantele naturale, sanii tai arata f bine. Am vazut ca te-ai operat la dr Ionescu si ai Mentor. Am mers in martie la consult la el si mi-a spus ca de cativa ani nu lucreaza decat cu Allergan si prefera implantele anatomice. S-a reorientat intre timp?
0
06-12-2012, ora 23:22
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Fetelor... Voi chiar dati bani sa fiti mutilate in halul asta??
Incredibil..
0
06-12-2012, ora 23:29
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Cu Ecaterina m-am certat pe tema asta, ea sustinea sus si tare si asa i-a zis dr, ca are liber la sutien sau chiar sanii goi, dupa 2 saptamani. Ne-am certat cam urat, apoi a mai intervenit o alta fata, operata tot la dansul si o sustinea. Spunea ca asa a zis dr.
Iar dl. Antohi chiar nu percepe astfel de sume, asta iti spun eu din proprie experienta. Iar o operatie de ridicare, e cam la fel ca un implant. Pt ca e o operatie complexa, dureaza undeva la peste 3 ore (la mine a durat 5) si se plateste anestezistul, mana celorlalte pers. care sunt in sala, etc... In timpul asta, s-ar face 2-3 operatii de implant.

Sa nu inteleaga cineva ca ne certam, dimpotriva. Tu mi-ai explicat ceva si am inteles si eu am facut la fel :) Te pup!
0
06-12-2012, ora 23:31
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Otilia, cine e mutilata?
0
06-12-2012, ora 23:39
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Imi pare sincer rau pentru voi, mie mi se par pur si simplu dezgustatoare cicatricile ce raman in urma acestor operatii de remodelare, marire si cum s-or mai numi, iar acel aspect de minge sub piele este pur si simplu ridicol. Sper ca voi ( si partenerii vostri) sunteti multumite de rezultat, la urma urmei asta e important.
Cicatricile si acel aspect de minge ce crapa pielea pe ea nu merita schimbarea in opinia mea.
0
06-12-2012, ora 23:42
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Otilia am si eu o curiozitate. Cum ai dat de forumul acesta?Multumesc anticipat pt raspuns
0
06-12-2012, ora 23:50
lisa01
Nu este medic/terapeut
lisa01
Eu am mers la controlul de 3 luni vara, in iulie, cu un maiou fara sutien, am intrebat daca e ok sa nu port si mi-a spus dr ca nu-mi poate interzice, am un implant mic si usor, dar ca nu e recomandat sa stam cu sanii fara sustinere pentru ca in timp isi vor pierde fermitatea, depinde de noi sa ii pastram frumosi.

Nu-mi pierde timpul cu dialoguri inutile. Probabil a cautat pe net 'Evolutia randamentelor actiunilor pe pietele emergente' si a gasit forumul de silicoane...

:) am citit comentariul tau dupa ce am postat, vladescuelena.
0
06-12-2012, ora 23:50
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Otilia, nu vad nimic dezgustator la sanii mei, de exemplu. Cicatricile alea nu ma deranjeaza cu nimic, ca nu fac topless si nu ma vede nimeni dezbracata. Acum pot purta si eu rochii si maieuri, nu trebuie sa stau camuflata de sutien. Erau foarte lasati.
Chiar nu inteleg rautatile astea, gratuite! E corpul nostru, facem ce vrei! Cu ce drept vii tu, sa ne jignesti?!
0
06-12-2012, ora 23:59
claudia88
Nu este medic/terapeut
claudia88
buna fetelor... eu am programata operatia la domnul doctor horia siclovan din arad sapt viitoare pe 14. sunt puin cam panicata pt ca mi-a recomandat proteze de 390 cc, si mie mi se par putin cam mari tinand cont de faptul ca am 1.60 m. mi-a recomandat si un nou tip de implante din brazilia, cica mai bune si mai scumpe decat gama mentor co. implanturi anatomice polyurethane. imi puteti spune ceva in legatura cu ele? multumesc
0
07-12-2012, ora 00:08
lisa01
Nu este medic/terapeut
lisa01
claudia88, personal nu am auzit de acest tip de implanturi si cred ca mai important este ca ele sa fie testate o perioada mai lunga, sa fie analizata evolutia lor in timp. Poate sunt foarte bune, dar la fel de bine in cativa ani se poate descoperi ca sunt periculoase, cum a fost cazul implanturilor franceze retrase de pe piata. Eu as merge pe clasicele Allergan sau Mentor, testate de atata timp.
Marimea implantului tine de cat de mare ai toracele, nu de inaltime. Chiar daca esti mai micuta de inaltime, poate ai o circumferinta mai mare sub sani si corpul tau accepta un implant mai mare.
0
07-12-2012, ora 00:11
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Am dat de acest subiect citind si vrand sa raspund unui alt subiect medical postat de o participanta la aceasta conversatie si m-am minunat vazand cum pot sa arate niste silicoane made in Romania. Nu doresc sa va jignesc desi asa cred ca pare atitudinea mea, sunt trista vazand ce isi pot face femeile datorita complexelor fizice pe care le au.
Asa, din curiozitate, care este adevaratul motiv pentru care v-ati modificat saniii?
Complex, dorinta de a atrage sexul opus ( desi este o prostie sa crezi ca daca ai sanii mari ai mai mult succes la barbati), etc, nu stiu, sunt doar curioasa.
Pur si simplu nu inteleg de ce o femeie isi doreste mingi cu pielea ce crapa pe ele in loc de sani si cicatrici late de mm. Considerati ca sanii vostri aratau mai rau decat acum? Numai in mintea voastra aratau mai rau..
Silicoanele reusite si perfecte sunt 5% din totalul operatiilor, toate celelate arata TAPENE, mingi invelite in piele ce crapa, si TAIETURI. Eu doar asta vad. Sper ca barbatii sa vada mai mult decat atat.
0
07-12-2012, ora 00:15
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
al3poz, e bine ca nu te deranjeaza si nu te simti complexata de cicatrici. Eu sincer prefer sanii naturali dar fara taieturi, etc.
PS: eu iti doresc sa te vada cineva dezbracata.. Asta va doresc tuturor..
0
07-12-2012, ora 00:16
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Acolo unde vezi tu taieturi, e operatie de ridicare sau micsorare de sani, nicidecum implant. La implant, cicatricile sunt mici si nu se vad.
La mine se vad, dupa cum poti vedea in poza, dar nu e problema ta. Mi-am facut ridicare si micsorare, pt. ca asa am vrut si pt ca nu ma mai simteam bine cu sanii mei, care aratau ca niste sosete.
Imi plac enorm acum si chiar si urate sa fie, nu e problema ta sa ne jignesti!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 961962963 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •