imunitate la copil de 1 an si trei luni

14-12-2010
mirelast
Nu este medic/terapeut
mirelast
Buna ziua, am si eu un copil de 1 an si trei luni si deja in anul acesta a facut de doua ori bronsita ( o data cand eram la mare). As dori sa stiu ce tratament homeopat as putea sa ii dau pentru imunitate. Cu celalalt copil de 5 ani am inceput un tratament cu septilin echinacea ch 9 s, influenzinum ch30 si oscillococcilum de anul trecut si chiar nu mai am probleme cu el. Anula acesta a racit doar o singura data mai rau dar si atunci am scapat fara antibiotice. Dar la cel mic nu stiu ce sa ii dau pt intarirea organismului. Ii dau si lui echinacea ch 9 si influenzinum dar in rest care se mai pot administra pt el?
Multumesc
1 comentarii
0
15-12-2010, ora 10:58
Corina1982
Nu este medic/terapeut
Corina1982
Eu am un baietel de 2, 6 ani. Era foarte harait si nu ii treceau mizeriile din gat cu nimic, dar am tot cautat o metoda adecvata si am dat peste siropul Coughend. La plafar mi s-a spus ca este cel mai bun atat pentru traheite, bronsite, cat si pentru alte probleme ale aparatului respirator. Copilasul tau fiind atat de mic probabil poti sa incerci cu o lingurita pe zi. PE prospect nu specifica varsta, scrie ca la copii se pot administra 2-3 lingurite pe zi. Ideea este ca Alex in maxim doua zile s-a vindecat si cu nasul si cu gatul. Problema este gustul destul de rau, dar exista si varianta cu zahar care este poate mai tolerabila decat cea fara zahar care am cerut-o eu. Sanatate multa la copilas!
Adaugă un comentariu / răspuns