inceperea anticonceptionalelor ininte de menstruatie

21-12-2011
ancaiuliana
Nu este medic/terapeut
ancaiuliana
Am si eu o problema... daca incep anticonceptionalele inainte de menstruatie, imi va mai veni luna aceasta menstruatia? As dori sa o intarzii...de aceea va intreb. va multumesc anticipat
1 comentarii
0
21-12-2011, ora 11:20
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In timpul administrarii anticonceptionalelor, in mod normal menstruaţia este suprimată. În locul ei, apare o sângerare de privaţie provocată de oprirea anticoncepţionalelor. Deci, este de aşteptat ca menstruaţia să nu mai apară la data la care v-aţi fi aşteptat, ci să apară o sângerare asemănătoare unei menstruaţii abia în a 4-a sau a 3-a zi după ce terminaţi prima folie.
Ocazional, la începutul tratamentului hormonal, pot apărea sângerări neprevăzute, care de obicei sunt simple pătări (spottinguri) ce nu impun oprirea adminsitrării.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul