inel vaginal pilule

buna ziua, am o nedumerire, luna trecuta am folosit ca metoda de contraceptie inel vaginal, l-am scos, am facut pauza 7 zile, iar in ziua in care trebuia sa introduc alt inel am inceput sa iau pilule logest. mai e nevoie sa folosesc alta metoda de protectie in primele 7 zile?
2 comentarii

Buna ramona024,
Nu mai e nevoie. Ambele sunt metode contraceptive hormonale si actioneaza prin acelasi mecanism (inhiba ovulatia, ingroasa mucusul cervical), chiar daca au compozitii diferite.
Nu mai e nevoie. Ambele sunt metode contraceptive hormonale si actioneaza prin acelasi mecanism (inhiba ovulatia, ingroasa mucusul cervical), chiar daca au compozitii diferite.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Augmentin - cate zile?
- 5Infectie si antibiotice
- 11Azitrox 500 - cum se ia?
- 3sangerari anale de la antibiotice?
- 5Influenteaza antibioticele analizele de sange?
- 1antibiotice si menstruatia
- 3ibuprofenul este antibiotic?
- 2Antibiotice in exces
- 2Intarziere in luare antibioticului! Un sfat va rog!!
- 1antibiotice in timpul sarcinii
- 0Intrebare Roaccutane si antibiotic
- 2Tratament antibiotic... ganglioni foarte mariti
- 4tratament cu antibiotic
- 1Ajutoooor!!!Prea multe antibiotice?
- 0varsaturi dupa administrare antibiotic
- 4Dacă iau atâtea antibiotice pot rămâne însărcinată în perioada aceasta?
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 0Sarcina si Wilprafen 500, Klion D100
- 0Reactie adversa la augumentin ( poate vede cineva )
- 1Antibiotic si nurofen
Mai multe informații despre: Inelul vaginal antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: