Infectie urinara cu E-COLI dupa nastere | Forumul Medical ROmedic

Infectie urinara cu E-COLI dupa nastere

27-08-2009
DODY_28
Nu este medic/terapeut
DODY_28
Buna ziua!
Sunt mamica de doua luni si ceva. Tot la sfatul cuiva de pe forum mi-am facut o urocultura. Desi urina era sterila inainte de a naste, am descoperit acum o infectie urinara cu E-coli(100 0000). Nu pot face tratament cu antibiotice conform antibiogramei deoarece alaptez. Copilului ii merge f bine cu laptele meu si nu as vrea sa intrerup alaptatul atat de devreme. As vrea totusi sa fac ceva si impotriva acestei infectii urinare. Ma puteti ajuta cu un tratament homeopat eficient? Mentionez ca am si o durere in piciorul drept cam de o luna. Durerea a fost diagnosticata ca o nevralgie nu stiu cum de o d-na doctor reumatolog si ca tratament, iau catin-forte, 2 pe zi, cal-d-vita, 2 pe zi, neuromiltivit, una pe zi si flamexin la nevoie, cand doare mai tare.Mi-ar fi dat probabil alt tratament dc nu alaptam. Va rog si pe dumneavostra sa ma ajutati. MULTA SANATATE! Astept raspuns. Va multumesc.
3 comentarii
0
27-08-2009, ora 15:27
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna, ati primit deja indicatii si anumite remedii homeopate in celalalt post.
Consultati un medic homeopat, problema dvasotra este usor vindecabila de catre orice homeopat.
0
27-08-2009, ora 15:32
DODY_28
Nu este medic/terapeut
DODY_28
Imi cer scuze ca am postat inca o data problema mea. Imi ese greu sa ajung la un medic homeopat din cauza programului sotului. Inteleg ca tratamentul pe care mi l-ati sugerat este un bun tratament homeopat si am sa-l incerc cu incredere. Va multumesc inca o data si va doresc toate cele bune!
0
27-08-2009, ora 15:46
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu este necesar sa va cereti scuze, chiar este mai bine ca ati postat din nou, caci des nu mai pot intra la toate raspunsurile pe care le-am dat. Am crezut ca nu ati vazut raspunsul. Succes !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: