ingrasare?:( help
mda, nu stiu ce sa zic, am 24 de ani, 1, 80 si...58 de kg. Foarte putine.Problema cred ca e ereditara, si tatal meu tot atatea avea la 24 de ani, iar acum are...cam 90:), dupa 30 de ani s-a ingrasat. Am o viata destul de activa, in sensul ca mai fac miscare, alerg, ma duc la fotbal, sapamanal, nu fumez si nu beau, mananc fructe. Mananc cam de 3 ori pe zi, ca tot omul, problema e ca nu ma ingras. Am incercat mai multe solutii, gen proteine(prafuri, batoane etc), fara succes(fara sala:P). In ultimul timp cred ca am mai slabit, nu mai prea am pofta de mancare, iar de cam 5 zile iau si vitamine(eurovita multiminerale). As vrea sa fiu indrumat spre un regim alimentar mai strict, care sa aibe cat de cat efect, nu sunt absurd, daca as pune 10-12 kg pana la sfarsitul anului ar fi super:). V-as fi recunoscator pt un sfat, ajutor. Multumesc anticipat.
1 comentarii
Stiu cum te simti ca la varsta ta am avut 52 kg la 1, 78 m. Nu s-a schimbat mult pana dupa 30 de ani, dar si ani de zile de luat multivitamine, cand am ajuns la 67 kg. Insa ma vedeam prea grasa (mai ales fata umflata) si am slabit iar pana la 61 kg. Acum ma simt bine. Asa ca nu cred ca te poti ingrasa 10-12 kg pana la sfarsitul anului, insa te sfatuiesc sa mai lasi din viata ta "activa" cate ceva, sa ai mese regulate uitandu-te exact cat mananci (mi s-a intamplat sa mananc o jumatate de felie de paine de seara si nu mi-am dat seama), sa uiti de toate problemele tale cand mananci si in general sa ai o viata regulata. Eventual fa-ti analizele, sa nu fie cumva ceva cu tiroida.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Schimbare stil de viață
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul