ingrijorare daca sunt gravida?

Buna ziua. as dori sa stiu daca am facuto si in urmatoare zi mi-a venit ciclul am sanse sa fiu insarcinata? desi am facuto doar pentru prima oara si ma durut.
2 comentarii

Buna delia5, sansa sa fi ramas insarcinata asa de aproape de menstruatie este relativ mica, dar tine cont ca orice contact sexual neprotejat (indiferent de momentul cand se petrece) se poate incheia cu o sarcina, deci sfatul meu pe viitor este sa iti alegi o metoda contraceptiva care ti se potriveste. Ai multe variante de unde sa alegi, iar daca doresti informatii suplimentare te poti adresa unui cabinet de planificare familiala.

Buna ziua,
Este necesar sa efectuati un test de sarcina daca va intarzie menstruatia, intrucat orice contact sexual neprotejat poate genera o sarcina.
O zi placuta!
Este necesar sa efectuati un test de sarcina daca va intarzie menstruatia, intrucat orice contact sexual neprotejat poate genera o sarcina.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 3posibila sarcina?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 2caz aparte...suntem insarcinati?
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 6spuneti-mi ce se intampla: sunt insarcinata din nou?
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 0sunt insarcinata daca am sterilet?
- 6Am nascut acum 4 luni... Sa fie o noua sarcina?
- 3pot sa raman insarcinata ?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 2As putea fi insarcinata?
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 2posibila sarcina?
- 1Posibila sarcina ?
- 0Nu inteleg
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: