ingrijorare daca sunt gravida?
Buna ziua. as dori sa stiu daca am facuto si in urmatoare zi mi-a venit ciclul am sanse sa fiu insarcinata? desi am facuto doar pentru prima oara si ma durut.
2 comentarii
Buna delia5, sansa sa fi ramas insarcinata asa de aproape de menstruatie este relativ mica, dar tine cont ca orice contact sexual neprotejat (indiferent de momentul cand se petrece) se poate incheia cu o sarcina, deci sfatul meu pe viitor este sa iti alegi o metoda contraceptiva care ti se potriveste. Ai multe variante de unde sa alegi, iar daca doresti informatii suplimentare te poti adresa unui cabinet de planificare familiala.
Buna ziua,
Este necesar sa efectuati un test de sarcina daca va intarzie menstruatia, intrucat orice contact sexual neprotejat poate genera o sarcina.
O zi placuta!
Este necesar sa efectuati un test de sarcina daca va intarzie menstruatia, intrucat orice contact sexual neprotejat poate genera o sarcina.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 3efecte secundare postinor sau sarcina?
- 9Jocuri erotice in cada
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 4poti ramane insarcinata fara sa fii dezvirginata?
- 2insarcinata sau nu?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 60e prietena mea gravida?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 1sunt gravida?
- 3Greseala.. in loc de sex anal, sex normal
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 0sint insarcinata? URGENT? trebuie sa stiu nu vreau sa tin sarcina
- 1Semn de sarcina?
- 1Ajutor.. E vreo sansa de a ramane insarcinata? Mentionez ca sunt virgina.
- 6Ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: