poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?

07-06-2016
Alex288
Nu este medic/terapeut
Alex288
Buna Ziua.Duminica 5 iunie seara la ora 19:00 am intretinut relatie sexuala cu prietena mea neprotejat.am ejaculat inafara ei dar dupa vreo 3 4 minute dupa ce mia facut putin sex oral am introdus din nou in vagin dupa care din nou am ejaculat tot inafara.problema este ca nu mam spalat dupa primul numar si ma tem am auzit ca si asa se poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului.dar Luni 6 iunie dimineata pe la 7-8 ia venit menstra.la fel dureaza si astazi in general ii tine 3 zile maxim 4...exista vreun risc? ar trebui sa ma ingrijorez? am fost la farmacia luni dimineata si medicul farmacist mia zis ca nu are rost sa ii dau pilula de a 2 a zi deoarece daca ia venit menstra nu pot aparea probleme.cel putin foarte putine sanse...este adevarat? va rog sami dati si aici un raspuns...is cam stresat...va rog frumos...multumesc!
2 comentarii
0
07-06-2016, ora 16:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Chiar daca ejaculati afara, fata poate ramane insarcinata de la lichidul preseminal sau prespermatic care contine pina la 5 ml de lichid cu spermatozoizi.
Macar pe viitor folositi prezervativ la fiecare act.

Nu sunt pentru actele sexuale in afara casatoriei.
Duc la boli cu transmitere sexuala, avorturi.

Vizionati filmul Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube ca sa vedeti la ce va expuneti daca fata ramane insarcinata de ex.

Deocamdata pina acum v-ati jucat de-a mama si de-a tata dar a ferit-o Dumnezeu pe prietena dv sa nu ramana insarcinata. Se zice ca ulciorul nu merge de multe ori la apa.
0
07-06-2016, ora 18:07
Alex288
Nu este medic/terapeut
Alex288
va dau dreptate si asa si este...chiar folosesc prezervativ dar acm asa sa intamplat stiu ca nu este de joaca si pe viitor sigur nu se va mai intampla...deci daca ia venit menstra exact a 2 zi dupa act sa nu ii dau pilula de a 2a zi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •