poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?

Buna Ziua.Duminica 5 iunie seara la ora 19:00 am intretinut relatie sexuala cu prietena mea neprotejat.am ejaculat inafara ei dar dupa vreo 3 4 minute dupa ce mia facut putin sex oral am introdus din nou in vagin dupa care din nou am ejaculat tot inafara.problema este ca nu mam spalat dupa primul numar si ma tem am auzit ca si asa se poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului.dar Luni 6 iunie dimineata pe la 7-8 ia venit menstra.la fel dureaza si astazi in general ii tine 3 zile maxim 4...exista vreun risc? ar trebui sa ma ingrijorez? am fost la farmacia luni dimineata si medicul farmacist mia zis ca nu are rost sa ii dau pilula de a 2 a zi deoarece daca ia venit menstra nu pot aparea probleme.cel putin foarte putine sanse...este adevarat? va rog sami dati si aici un raspuns...is cam stresat...va rog frumos...multumesc!
2 comentarii

Chiar daca ejaculati afara, fata poate ramane insarcinata de la lichidul preseminal sau prespermatic care contine pina la 5 ml de lichid cu spermatozoizi.
Macar pe viitor folositi prezervativ la fiecare act.
Nu sunt pentru actele sexuale in afara casatoriei.
Duc la boli cu transmitere sexuala, avorturi.
Vizionati filmul Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube ca sa vedeti la ce va expuneti daca fata ramane insarcinata de ex.
Deocamdata pina acum v-ati jucat de-a mama si de-a tata dar a ferit-o Dumnezeu pe prietena dv sa nu ramana insarcinata. Se zice ca ulciorul nu merge de multe ori la apa.
Macar pe viitor folositi prezervativ la fiecare act.
Nu sunt pentru actele sexuale in afara casatoriei.
Duc la boli cu transmitere sexuala, avorturi.
Vizionati filmul Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube ca sa vedeti la ce va expuneti daca fata ramane insarcinata de ex.
Deocamdata pina acum v-ati jucat de-a mama si de-a tata dar a ferit-o Dumnezeu pe prietena dv sa nu ramana insarcinata. Se zice ca ulciorul nu merge de multe ori la apa.

va dau dreptate si asa si este...chiar folosesc prezervativ dar acm asa sa intamplat stiu ca nu este de joaca si pe viitor sigur nu se va mai intampla...deci daca ia venit menstra exact a 2 zi dupa act sa nu ii dau pilula de a 2a zi?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2posibila sarcina?
- 14oare sunt insarcinata?
- 3insarcinata sau nu?
- 4test de sarcina
- 10Sarcina sau nu?
- 7Insarcinata sau nu?
- 3posibil sarcina?
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 1insarcinata fara penetrare?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 4AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 12Himen rupt sau nu ?
- 1Sarcină sau nu?
- 2Sarcina sau nu?
- 5sunt insarcinata daca?
- 0Sarcina?
- 2Insarcinata?
- 1Am nevoie de ajutor urgent va rog - ovulație sau sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: