ingrijorata

21-10-2010
dama_de_caro
Nu este medic/terapeut
dama_de_caro
Pe 5 octombrie mi-a venit menstra, pe 10 octombrie mai curgeau 2-3 picaturi slab, si am facut sex cu prezervativ, azi 21 octombrie simt ca mi se zbate ceva in burta de vreo 3-4 zile simt, e posibil sa raman? sau sa fiu insarcinata?
2 comentarii
0
21-10-2010, ora 23:44
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un lucru e sigur: un copil care ar avea varsta intrauterina de doar 16 zile nu se zbate in burta, ci ar fi mai mic de doi milimetri, stand linistit ca un burete de mare, cu care si seamana de fapt, daca ar fi privit la microscop.

In concluzie, nu aveti de ce sa fiti ingrijorata.
0
26-10-2010, ora 21:12
Daiana06
Nu este medic/terapeut
Daiana06
buna..am si eu o intrebare..am fost si eu cu un baiat.,.dar nu s-a intamplat nimic.a fost prima data cand s-a intamplat chestia asta, doar m-a atins cu.dupa o sapt a inceput sa-mi fie greata...am un nod in gat.si ma simt foarte balonata..nu am pofta de nimic..si ma doare capu..se poate sa raman insarcinata ?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul