Injectabil sau pastile

06-03-2007
baiatudincasa
Nu este medic/terapeut
baiatudincasa
Salutare am si eu o intrebare si as dori un rsp pe masura prietena mea doreste sa ia pastile contraceptive dar am auzit si de o injectie care cica ar fi la fel de buna nu mai stiu numele ei dar cine mi-a zis a spus ca este ff multumita as dori sa stiu daca de la aceasta injectie te poti ingrasa ca din cate stiu eu majoritatea femeilor se ingrase de la pastilele anticonceptionale ma gandesc oare aceasta injectie poate fi altfel daca da cat de buna este si exista riscul sa te ingrasi de la ea. sau poate puteti sa-mi ziceti ce pastile nu te ingrase. in final as dori sa stiu un cabinet de ginecologie bun in constanta? Va Multumesc
3 comentarii
0
06-03-2007, ora 00:00
anditof
Identitate neconfirmată
anditof
Ce ai auzit despre injectiile contraceptive este partial adevarat. Contraceptivele injectabile de depozit (de ex. Depo-provera) sunt numai cu progestativ si se recomanda la femeile trecute de 35 ani sau care nu mai doresc copii ( pentru ca exista posibilitatea de a nu mai putea avea copii). In ce priveste ingrasarea nu exista studii clare care sa confirme aceasta la administrarea de pilule contraceptive. Cresterea in greutate la administrarea de contraceptive poate fi de cauze psihologice (disparitia stresului de a avea o sarcina nedorita), cresterea poftei de mincare si mai putin prin asa zise dereglari hormonale. Si sa fim serios, nimeni nu se ingrasa daca nu maninca!
0
06-03-2007, ora 00:00
baiatudincasa
Nu este medic/terapeut
baiatudincasa
Va multumesc pt rsp am auzi mai de curand ca ar fi aparut si anticonceptionale de barbati aveti idee cand apar si in romania?
0
06-03-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
au aparut contraceptive noi care nu duc la crestere in greutate, cum ar fi novynette, dar mai sunt si altele. oricum, inainte de a lua contrceptive ar fi bine sa treceti pe la un cabinet de planning familial si sa aflati mai multe. in legatura cu anticonceptionalele pt barbati, poftim:
http://www.postamedicala.ro/stiri-medicale/noutati-stiintifice/anticonceptionale-pentru...-barbati.html
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •