Insarcinata?
De la inceput mentionez ca nu am un ciclu menstrual regulat insa niciodata nu mi-a intarziat menstruatia ca luna aceasta (8 zile). In luna noiembrie am avut menstruatie in perioada 22-28, in decembrie in perioada 19-25 iar luna aceasta inca nu mi-a venit. Am avut contacte sexuale neprotejate plus o mica raceala timp in care am luat medicamente (toate medicamentele pe baza de plante medicinale) si am avut o perioada mai strasanta. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata? Totodata mi-as dori sa imi recomandati un CMI ginecologie in Bucuresti ce are un program si dupa ora 16.
1 comentarii
Buna ziua,
exista posibilitatea sa fiti insarcinata daca nu ati folosit mijloace contraceptive. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
exista posibilitatea sa fiti insarcinata daca nu ati folosit mijloace contraceptive. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi intarzie ciclul
- 4Un iubit confuz - menstruatie intarziata
- 11intarzierea menstruatiei, pauza la anticonceptionale, test de sarcina negativ...
- 4intarzierea menstrei, mancarimi si usturimi genitale
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 37 zile de anticoncept. pot intarzia menstruatia?
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 6Care este riscul unei sarcini, daca am folosit metoda coitului intrerupt?
- 2De ce nu imi vine menstruatia la timp, de ce imi lipseste?
- 1Intarzierile menstruatiei
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 1Poate fi dereglare sau sarcina ??
- 3Oare sunt insarcinata?
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 0Sunt insarcinata sau doar stres?
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 2Antiobiotice și menstruație
- 0Oare sunt gravidă?
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: