Insarcinata?
De la inceput mentionez ca nu am un ciclu menstrual regulat insa niciodata nu mi-a intarziat menstruatia ca luna aceasta (8 zile). In luna noiembrie am avut menstruatie in perioada 22-28, in decembrie in perioada 19-25 iar luna aceasta inca nu mi-a venit. Am avut contacte sexuale neprotejate plus o mica raceala timp in care am luat medicamente (toate medicamentele pe baza de plante medicinale) si am avut o perioada mai strasanta. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata? Totodata mi-as dori sa imi recomandati un CMI ginecologie in Bucuresti ce are un program si dupa ora 16.
1 comentarii
Buna ziua,
exista posibilitatea sa fiti insarcinata daca nu ati folosit mijloace contraceptive. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
exista posibilitatea sa fiti insarcinata daca nu ati folosit mijloace contraceptive. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 6intarzierea ciclului menstrual...
- 3intarzierea ciclului menstrual
- 20Va rog sa imi raspundeti.. sunt insarcinata?
- 7test de sarcina
- 1sa mai fac un test de sarcina?
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 1Întârzierea menstruatiei
- 2Întârzierea menstruatiei
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 2Intarziere menstruatie
- 2Menstruație întârziată
- 1Întârzierea menstruației!
- 1Întârziere ciclu!!!
- 13Întârziere menstruație
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: