insarcinata?
pe 11 martie mia venit CM atunci am inceput sa iau si anticonceptionale novynette..leam luat corect numai ca in luna aceea am facut un tratament pt bronsita 8 zile.. in a 3a zi dupa ce am terminat tratamentu am avut rel sexuale cu pr meu...pe 8 aprilie mia venit CM.pe 22 aprilie miam facut un test pt ca ma simteam f rau si a iesit negativ.pe 26 am avut rel cu pr meu dar am luat postinor deoarece faceam tratament pentru o infectie..ieri trebuia sami vina CM..si nu a venit.de 3 saptamani ma simt rau..vomit in fiecare seara, ametesc..oare am avut ciclu peste sarcina?/...oare sunt insarcinata?..ajutatima va rog...multumesc
1 comentarii
si eu am o problema.mi-a venit ciclul pe 7 luna trecuta, si acum sunt putin tensionata, deoarece eu am luat anticonceptionale pana luna trecuta, iar de atunci am facut sex neprotejat de cateva ori, dar nu a ejaculat in mine.e posibil????mentionez ca eu si un ovar lipsa ca urmare a unei operatii de chist!ajutati-ma!!!!!!!multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??