insarcinata?

27-05-2009
Liliana_bv
Nu este medic/terapeut
Liliana_bv
Buna ziua Am si eu o nelamurire...In data de 23 mai am avut un act sexual neprotejat cu prietenul meu, si as vrea sa stiu dak exista posibilitatea ca eu sa fi ramas insarcinata pentru ca eu eram uda si el a simtit ceva dar nu e sigur pentru ca era pentru prima oara cand a simtit acea senzatie...e datorita faptului ca eu eram prea uda si si-a simtit-o de 2 ori toata in mine sau e posibil ca el sa se fi eliminat un pic in mine.Nu stiu ce sa cred si as vrea sa stiu daca exista vreo sansa si daca e cazu sa fac un test de sarcina si cand anume?
2 comentarii
0
27-05-2009, ora 17:29
tania_c
Nu este medic/terapeut
tania_c
aceasta nu este o metoda contraceptiva, sigur ca poti ramane insarcinata si daca nu a terminat in tine, testul de sarcina ai putea sa-l faci in caz ca iti intarzie ciclul, cam la o saptamana ar fii perfect, chiar daca eu iti spun din propie experienta (fiind insarcinata cu gemeni)ca aceste teste nu sunt sigure.
0
04-06-2009, ora 18:20
Liliana_bv
Nu este medic/terapeut
Liliana_bv
pai ce ar fi mai bine sa fac? mie saptamana viitoare ar trebui sa-mi vina cam pe 9-10 si in caz k imi intarzie la o saptamana sa fac testul nu? dar pt mine ar fi mai bine sa merg la medic si sa intreb ce anticonceptionale ar trebui sa iau? sunt cea mai sigura metoda? sau nici asta nu e sigura?
Adaugă un comentariu / răspuns