insarcinata?
buna, pot ramane insarcinata daca la al 2 nr el a atins penisul cu mana inaine sa puna prezervativul el zice ca nu a curs ca nu are nimic dar eu sunt ingrijorata de la lichidul preejaculator pt ca atunci cand a rulat prezervativul l-a atins putin pe exterior cu mana, credeti ca e bn sa merg la farmacie si sa iau pilula de a 2 zi? sau nu e risc?, eram in a 12 zi pe 30 mai mi-a venit menstra pe 10 iunie s-a intamplat.asta, nu am ciclul regulat
4 comentarii
Nu exista risc in acest caz.
Risc exista cand: se sparge prezervativul, cand ramane in vagin si curge pe langa, cand e perforat.
Risc exista cand: se sparge prezervativul, cand ramane in vagin si curge pe langa, cand e perforat.
am si eu o intrebare daca in urma cu 3 luni am facut o intrerupere de sarcina se recunoaste la ecografie?dupa 3luni?va rog mult sa imi raspundeti.va multumesc din suflet
trebuie sa fac o ecografie la ovare si la uter si ma sperie treaba, pt ca in urma cu 3 luni am facut o intrerupere de sarcina.va rog spuneti-mi apare ceva la aceea ecografie?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 3Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 3sunt insarcinata?
- 6Prezervativul a ramas in vagin.. Sunt insarcinata?
- 5Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?
- 10menstruatie intarziata
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 1Insarcinata, sau nu ?
- 3sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 2Sunt insărcinată ?
- 0Sarcina sau nu?
- 19Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea
- 1Insarcinata?!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: