insarcinata?
buna, pot ramane insarcinata daca la al 2 nr el a atins penisul cu mana inaine sa puna prezervativul el zice ca nu a curs ca nu are nimic dar eu sunt ingrijorata de la lichidul preejaculator pt ca atunci cand a rulat prezervativul l-a atins putin pe exterior cu mana, credeti ca e bn sa merg la farmacie si sa iau pilula de a 2 zi? sau nu e risc?, eram in a 12 zi pe 30 mai mi-a venit menstra pe 10 iunie s-a intamplat.asta, nu am ciclul regulat
4 comentarii
Nu exista risc in acest caz.
Risc exista cand: se sparge prezervativul, cand ramane in vagin si curge pe langa, cand e perforat.
Risc exista cand: se sparge prezervativul, cand ramane in vagin si curge pe langa, cand e perforat.
am si eu o intrebare daca in urma cu 3 luni am facut o intrerupere de sarcina se recunoaste la ecografie?dupa 3luni?va rog mult sa imi raspundeti.va multumesc din suflet
trebuie sa fac o ecografie la ovare si la uter si ma sperie treaba, pt ca in urma cu 3 luni am facut o intrerupere de sarcina.va rog spuneti-mi apare ceva la aceea ecografie?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ciclu ffff neregulat
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 2este sau nu insarcinata.
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 3Sarcina?
- 2insarcinata?
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 2posibila sarcina?
- 2Anticonceptionale si risc de sarcina
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 2Sunt insărcinată ?
- 1Putin ajutor, va rog! test HCG total
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: