Insarcinata la primul act sexual?

10-08-2016
Adina.c
Nu este medic/terapeut
Adina.c
Buna! Am 19 ani iar in urma cu 5 zile am avut primul contact sexual insa a fost neprotejat. Prietenul meu nu a ejaculat in mine, insa am auzit ca se poate ramane insarcinata si de la substanta pe care ei o elimina in momentul in care sunt excitati. Precizez ca m-a penetrat de 3-4 ori parca dar niciodata foarte adanc pentru ca ma durea tare. Am sangerat foarte putin pe servetel 2 zile. Ultima menstruatie am avut-o in data de 13, iar ciclul meu e scurt si neregulat. Sunr foarte agitata in privinta asta. As putea ramane insarcinata?
3 comentarii
0
10-08-2016, ora 08:49
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua, in lipsa folosirii metodelor contraceptive puteti ramane insarcinata. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina recoltat din sange BetaHcg si pe viitor sa va protejati impotriva unei sarcini nedorite sau a unei infectii cu transmitere sexuala folosind prezervativ si/sau alta metoda de contraceptie agreata impreuna cu medicul dsv si nu administrata in urma sfaturilor de la cunostinte/prieteni/forumuri internet

Va multumim,
Echipa Medicala Marie Stopes
0
10-08-2016, ora 12:27
Adina.c
Nu este medic/terapeut
Adina.c
Multumesc pentru raspuns. Insa nedumerirea mea este ca in 13 iulie am avut ultima menstruatie, iar in 5 august am avut contactul. Am fost fertila in aceasta perioada, iar sansele de a ramane insarcinata sunt mari?
0
10-08-2016, ora 14:05
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua, perioada dvs. fertila o puteti monitoriza in fiecare luna cu testele de monitorizare ovulatie pe care le puteti gasi in farmacie. Perioada fertila difera, nu este standard pentru fiecare femeie. De aceea exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata in cazul unui contact sexual neprotejat in perioada fertila.

Echipa Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul