insarcinata sau e de la anticonceptionale?

14-07-2013
ana123456
Nu este medic/terapeut
ana123456
acum o luna am avut viata sexuala activa dar nu am folosit nici o metoda de contraceptie deoarece facusem pauza. am fost precauta si eu si partenerul. ziua de menstruatie se apropia asa ca am decis sa ma reapuc de pastile marvelon 21. mi a venit menstruatia si dupa prospect m am apucat din 1 zi de menstruatie(sangerare). dupa prima adminstrare ciclul mi s a oprit brusc. a doua zi nici urma de sange. ca si cum nu as fi avut menstruatie. ce se intampla? e de la pastile sau ce? tin sa spun ca am o se cretie vaginala care miroase destul de urat.
3 comentarii
0
14-07-2013, ora 17:59
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Pare a fi vorba de doua lucruri diferite, desi ambele ar putea avea legatura cu pilulele. Oprirea menstruatiei dupa o zi nu inseamna neaparat o afectiune, in schimb secretia neplacut mirositoare ar putea sugera o colpita (vaginita) sau o vaginoza. Ar fi indicat sa faceti o vizita medicului dv, care va va recomanda, foarte probabil, o analiza numita "frotiu bacteriologic", eventual o cultura de microbi.
0
14-07-2013, ora 18:02
ana123456
Nu este medic/terapeut
ana123456
deci nu poate fi vb d o sarcina?
0
15-07-2013, ora 17:41
maryanutza
Nu este medic/terapeut
maryanutza
buna.in luna noiembrie am fost la un control ginecologic si mia depistat un chist dar nu mare si mia dat tratamennt cu anticonceptionale longest trei luni.deci tratamentul a durat pana in luna februarie la inceput.in februarie.martie si aprilie nu mia mai venit ciclu, cea ce eu nu am patit pana atunci.in luna mai mia venit menstruatia iar in iunie si luna asta inca nu mia venit dar gravida nu sunt si nici nu raman.in lunile astea am facut sex cu sotu neprotejat si tot timpul a lasat in mine cu gandu ca poate raman si insarcinata, dar nu.ce credeti ca asi putea avea?va rog ajutatima multumesc mentionez ca am si un copil de 1 an si 3 luni.credeti ca ar putea fi o dereglare si de la nastere?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul