Insarcinata sau nu?

30-12-2018
moongirl97
Nu este medic/terapeut
moongirl97
Buna seara! Pe data de 13.12.2018 am facut sex neprotejat, a fost prima data, fiind in acelasi timp in ultima zi de menstruatie. Am un ciclu regulat, 26 de zile, iar menstruatia dureaza 5-6 zile (contactul a fost in ziua a 5a). Partenerul meu nu a ejaculat deloc, nici inauntru nici in apropierea vaginului. De asemenea, nu a mai ejaculat nici inainte in ziua respectiva. Sunt constienta de riscuri, am 21 de ani, insa a fost o situatie neprevazuta si niciunul din noi nu era pregatit. Ovulatia a avut loc pe data de 22-23 decembrie. In seara de 22, am simtit acele crampe apoi in urmatoarea zi, senzatie de umezeala, apoasa in vagin. Mentionez ca mucusul specific nu apare luna de luna. Ciclul ar trebui sa imi vina in jur de 4-5 ianuarie. In momentul de fata (aproximativ 3 saptamani de la contact) ma dor sanii si mi-au aparut cateva punctulete rosii pe fata, nu chiar cosuri (breakouts). Nu am simptome care sa imi ridice un semn de intrebare (greata, sangerare, pofte, oboseala etc.), totusi sunt nelinistita. Avand in vedere informatiile de mai sus, credeti ca ar fi cazul sa imi fac griji pentru o sarcina sau nu? Astept un raspuns, multumesc frumos!
3 comentarii
0
02-01-2019, ora 10:14
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Bună, din punctul meu de vedere nu cred ca ești însărcinată! Dar cel mai bine fa un test pentru liniștea ta! La mulți ani!
0
02-01-2019, ora 18:21
moongirl97
Nu este medic/terapeut
moongirl97
Multumesc pentru raspuns. Mi-a venit menstruatia astazi, cu o zi mai devreme. Este ok!
0
02-01-2019, ora 19:43
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Scuze ca ți am răspuns cu întârziere, doar azi am văzut mesajul tău!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul