Insarcinata sau nu?
Buna seara! Pe data de 13.12.2018 am facut sex neprotejat, a fost prima data, fiind in acelasi timp in ultima zi de menstruatie. Am un ciclu regulat, 26 de zile, iar menstruatia dureaza 5-6 zile (contactul a fost in ziua a 5a). Partenerul meu nu a ejaculat deloc, nici inauntru nici in apropierea vaginului. De asemenea, nu a mai ejaculat nici inainte in ziua respectiva. Sunt constienta de riscuri, am 21 de ani, insa a fost o situatie neprevazuta si niciunul din noi nu era pregatit. Ovulatia a avut loc pe data de 22-23 decembrie. In seara de 22, am simtit acele crampe apoi in urmatoarea zi, senzatie de umezeala, apoasa in vagin. Mentionez ca mucusul specific nu apare luna de luna. Ciclul ar trebui sa imi vina in jur de 4-5 ianuarie. In momentul de fata (aproximativ 3 saptamani de la contact) ma dor sanii si mi-au aparut cateva punctulete rosii pe fata, nu chiar cosuri (breakouts). Nu am simptome care sa imi ridice un semn de intrebare (greata, sangerare, pofte, oboseala etc.), totusi sunt nelinistita. Avand in vedere informatiile de mai sus, credeti ca ar fi cazul sa imi fac griji pentru o sarcina sau nu? Astept un raspuns, multumesc frumos!
3 comentarii
Bună, din punctul meu de vedere nu cred ca ești însărcinată! Dar cel mai bine fa un test pentru liniștea ta! La mulți ani!
Multumesc pentru raspuns. Mi-a venit menstruatia astazi, cu o zi mai devreme. Este ok!
Scuze ca ți am răspuns cu întârziere, doar azi am văzut mesajul tău!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??