Insarcinata sau nu?
Buna am si eu o problema de vreo 4 zile am o scurgere roz-maronie vreau sa mentionez ca am CM foarte regulat ar trebui sa imi vina maine problemele. Nu mi s-a mai întâmplat niciodata ca sa am scurgeri din astea inainte de CM. Vreau sa mentionez ca an avut act sexual neprotejat pentru ca imi doresc un copil.am facut teste de sarcina dar au iesit toate negative. Am aproape toate starile pentru a fi insarcinata.m-ai ales sani ma dor mai tare ca niciodata si sunt mai unflati am ameteli foarte mari am greturi. Dureri de cap. Ce ma sperie pe mine subt aceste scurgezi si faptul ca ma doare burta. Ce parere aveti oare sunt insarcinata dar nu iese inca testul pozitiv. Va rog sa ma ajutati macar cu o explicatie. Mulțumesc
1 comentarii
Buna. Cred ca ti-ai facut prea devreme testul. Scurgerea pe care o ai poate fi cea de nidatie(implantarea embrionului) dar poate fi si o scurgere ce anunta venirea menstruatiei. Mai ai rabdare cateva zile si repeta testul. Daca iese tot negativ si menstruatia nu apare, fa-ti un Bhcg sau o vizita la medicul ginecolog. Si sa ne dai de veste. Eu spre exemplu am o intarziere de 10 zile, teste negative in ziua 2 si 6 de intarziere dar mai am un pic de rabdare pentru ca este posibil sa fi ovulat mai tarziu. In ultimii 2 ani nu am avut nicio intarziere asa de mare. Sa dea domnul sa fie cum iti doresti!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??