Inseminare artificiala

25-09-2008
eleona
Nu este medic/terapeut
eleona
Buna ziua! Ma scuzati ca va deranjez, dar am si eu cateva nelamuriri:
1.Am facut inseminare cu donor acum 8 zile. Inca de a doua zi am avut niste dureri abdominale ca la menstruatie. [blue]Daca as fi insarcinata as mai avea aceleasi simptome ca ale menstruatiei?[/blue]
2.Inainte de ciclu aveam o scurgere, dar dupa inseminare aceasta este mult mai abundenta, [green]de culoare alba-laptoasa, netransparenta, fara miros[/green].[blue]Aceasta poate fi o infectie sau o reactie de la utrogestan(administrare intravaginala)sau este normal sa se intample asa?[/blue].
3.De obicei, inainte de menstruatie, observam o dilatare usoara a vaginului, ceea ce s-a intamplat si dupa inseminare, la cateva zile.[blue]Inseamna cumva ca nu s-a prins sarcina si ca uremeaza sa-mi vina ciclul?[/blue].
4.La inseminare doamna doctor mi-a spus ca foliculul are forma neregulata, nu rotunda. [blue]Inseamna ca in momentul inseminarii se produsese ovulatia?[/blue].
Mentionez ca am avut o intrerupere de sarcina acum 6 ani, dar nu din motive medicale, am ciclu regulat de 30 de zile, ovulatie regulata, ovare si uter normale, insa imi este foarte teama sa nu merg si luna urmatoare la clinica.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul