Insomnie dupa vaccin
Buna ziua, pe 29 mai am facut vaccinul
Pfizer, la o saptamana dupa au aparut atacuri de panica in somn.Din cauza aceasta am ramas cu insomnie.Am
luat tratament cu mirzaten, imi revenisem.L-am oprit si au reaparut insomniile.A mai patit cineva asta?Multumesc!
Pfizer, la o saptamana dupa au aparut atacuri de panica in somn.Din cauza aceasta am ramas cu insomnie.Am
luat tratament cu mirzaten, imi revenisem.L-am oprit si au reaparut insomniile.A mai patit cineva asta?Multumesc!
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
5 comentarii
Vârsta. Sex. Înălțime. Câte kg ai??
Ce probleme digestive ai?
Ai 3 mese corecte pe zi. Te hidratezi corect cu apa. Ceaiuri?
Ce probleme digestive ai?
Ai 3 mese corecte pe zi. Te hidratezi corect cu apa. Ceaiuri?
Bună ziua, am 32 de ani feminin, 1, 52 si 44 kg.Hidratare 2 l apa plata zi, ceaiuri.
Colon iritabil.De cand cu insomnia nu prea mai mananc.Inainte de vaccin am luat foarte mult timp vitamina c cu zinc(6 luni).
Colon iritabil.De cand cu insomnia nu prea mai mananc.Inainte de vaccin am luat foarte mult timp vitamina c cu zinc(6 luni).
pentru 32 de ani... 44 Kg nu e corect. pe o tensiune mica si colon iritabil... sigur este un sange de proata calitate care NU oxigeneaza creerul. ast a poate da si insomnie si depresie si ameteli. pierderi auz, memorie, vedere
1 consult Gastrologie.. rezolvat problemele digestive
2 consult Nutritionist pt un regim corect sa mai pui 4-5 kg. sai ao tensiune buna si circulatie buna a sangelui in corp
1 consult Gastrologie.. rezolvat problemele digestive
2 consult Nutritionist pt un regim corect sa mai pui 4-5 kg. sai ao tensiune buna si circulatie buna a sangelui in corp
Nu are cum să apară atacuri de panica de la vaccin. Probabil este o coincidența sau ați acumulat stres in acea perioadă din cauza părerilor pro si contra vaccin. Incercati sa vorbiti cu un psihoterapeut care sa va ajute sa depașiți aceste stari. Apoi programele de tv. prin repetarea la nesfârșit a situatiei existente nu fac decât sa creeze panică.
Nu exista insomnie post vaccin, exisa posibilitatea sa faceti atac de panica (de frica vaccinului) nu de la vaccin si insomnia sa fie secundara!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26este fobie?
- 1poate fi tiroida?
- 7Ce se intampla cu mine?
- 4insomnia
- 4am atac de panica?
- 6Am stari de anxietate, n-am chef de nimic, noaptea nu pot sa dorm intotdeauna
- 5Panica sau probleme reala la inima?
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 9atacuri de panica si sarcina
- 4Decriptarea dependenţei de somnifere şi anxiolitice
- 10Derapaj social
- 1nu pot dormi noaptea
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 3Intrebare pt un medic psihiatru
- 3Tulburare de panica.
- 3Tromboembolism pulmonar - vaccin
- 18Atacuri de panica de la caldura
- 2Atac de panica
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Insomnia vaccin anti COVID
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: