Simptome post Covid

06-10-2022
Ioana Zaicanu
Nu este medic/terapeut
Ioana Zaicanu
Bună ziua,

Am fost diagnosticată cu Covid la sfârșitul lunii iulie, m-am recuperat acasă, sub observația medicului de familie, nu am fost afectată la plămâni, însă m-am recuperat destul de greu, nu puteam mânca nimic în primă fază, amețeam, iar doamna doctor mi-a recomandat Sargenor, Supradyn, Milgamma N.
Acum, la circa 2 luni și jumătate de la infectare mă confrunt cu o cădere excesivă a părului, mai ales după baie, lucru care nu se întâmpla înainte de infectarea cu Covid. De asemenea, simt ușoare înțepături in partea dreaptă a abdomenului, uneori scaune moi, dar nu diaree, doar un singur scaun pe zi.
Sunt astea urmările infectării cu Covid? Până a lua legătura cu doamna doctor voiam să aflu și o altă părere din partea dumneavoastră. Vă mulțumesc.
30 ani, greutate 50 kg, înălțime 1.63 m.
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
2 comentarii
0
06-10-2022, ora 12:30
caramik
Nu este medic/terapeut
caramik
Bună ziua,

Căderea părului este un simptom frecvent post-COVID. Mai multe fire decât în mod obișnuit au intrat în faza de cădere, dar în câteva luni părul se va regenera.
0
06-10-2022, ora 13:28
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
E bine de știut..
1. Covid.. I. Sine și medicația cu exces de vit C și antiinflamatoare.. Duc la inflamație pe mucoasele tractului digestiv
Logic pe inflamație.. Suferă absorbția nutrientilor sângele devine de proasta calitate... Și de aici proasta circulație în corp. Și cerebral..
În concluzie.. O alimentație corecta. Alcalina. Calda. Moale. Uleioasa. Hidratarea forțată cu apa plata și ceaiuri calde.. Pot îmbunătăți absorbția intestinala și calitatea sângelui. Lucru care duce la vindecarea celulelor din corp
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: