Intarziere
Bună. Am fost plecata candva cu prietenul meu prin August. Am facut dragoste doar ca ne'am protejat. Imi venise ciclul pe 17 (August, chiar cand eram plecata) iar ultimul contact a avut loc pe 9 Septembrie. In septembrie ciclul tot pe 17 a venit. Adevarul este ca am fost si stresata in legatura cu o sarcina nedorita, chiar daca a fost totul protejat. L'am rugat de fiecare data sa le verifice si nu aveau nimic. Problema este ca de pe 9 septembie nu am mai facut ceva iar acum este 16 octombrie iar mie tot nu mi'a venit. Ce inseamna asta? Simptome de sarcina nu am. Partea pelviana ma doare si sanii la fel. Sunt din ce in ce mai stresata si nu stiu ce sa fac. De pe 9 septembrie pana pe 17 septembrie trecuse 8 zile. Nu cred ca am ceva iar stresul nu cred ca le cauzeaza pe toate. Problema care este?
1 comentarii
Faceti un test de sarcina sa excludeti variant asta. Daca e negativ este o dereglare de ovulatie cel mai probabil cauzata de stres.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 3mi-a intarziat patru zile... sunt insarcinata?
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 0cand trebuie sa imi vina urm menstruatie?
- 4Imi intarzie menstruatia...am nevoie de raspuns!
- 5Pauza la anticonceptionale.. menstruatia nu vine
- 19Dubii, sarcina...?
- 0Intarziere ciclu menstrual-cauze
- 6Mi-a intarziat menstruatia si nu mi s-a mai intamplat niciodata.
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 1Sunt gravida?
- 1Intarziere ciclu
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 1Menstruatie - deja întârzie de 2 zile
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 1Posibila sarcină?
- 2Posibil sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: