Întârziere 20 zile. Teste negative
Buna ziua,
Ultimul ciclu mi-a venit in data de 10.11.2017. Am făcut numărate teste de sarcina. Toate au ieșit negative. Am fost și la ginecolog, iar ginecologul nu mi-a spus ca as avea vreo afecțiune doar ca am mucoasa îngroșată. De asemenea mi-a spus ca se vede un punct negru pe ecograf (care ar putea fi o eventuala sarcina)doar ca este prea mic și nu dorește sa se pronunțe. Mi-a prescris un tratament pe care trebuie sa îl iau 5 zile. Dacă nici după acest tratament nu îmi vine cm sa îmi fac o analiza de sânge. Credeți ca ar putea fi sarcina?
Mulțumesc anticipat
Ultimul ciclu mi-a venit in data de 10.11.2017. Am făcut numărate teste de sarcina. Toate au ieșit negative. Am fost și la ginecolog, iar ginecologul nu mi-a spus ca as avea vreo afecțiune doar ca am mucoasa îngroșată. De asemenea mi-a spus ca se vede un punct negru pe ecograf (care ar putea fi o eventuala sarcina)doar ca este prea mic și nu dorește sa se pronunțe. Mi-a prescris un tratament pe care trebuie sa îl iau 5 zile. Dacă nici după acest tratament nu îmi vine cm sa îmi fac o analiza de sânge. Credeți ca ar putea fi sarcina?
Mulțumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 13Sunt oare insarcinata?
- 4Menstruatie intarziata dupa pauza la anticonceptionale
- 9Sexul poate influenta menstruatia? Urgent!!!
- 4Menstruatie intarziata
- 4nu-mi vine menstruatia
- 1menstruatie maronie
- 2Pericol sarcina? Un sfat si un ajutor
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 0Sarcina imaginara?
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 2Pot fi gravida dupa un chiuretaj daca am folosit prezervativ?
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
- 1Menstruatie intarziata
- 0Menstruatie intarziata
- 1Întârziere menstruație
- 0Menstruatie
- 1Este insarcinata?!!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: