Întârziere 20 zile. Teste negative
Buna ziua,
Ultimul ciclu mi-a venit in data de 10.11.2017. Am făcut numărate teste de sarcina. Toate au ieșit negative. Am fost și la ginecolog, iar ginecologul nu mi-a spus ca as avea vreo afecțiune doar ca am mucoasa îngroșată. De asemenea mi-a spus ca se vede un punct negru pe ecograf (care ar putea fi o eventuala sarcina)doar ca este prea mic și nu dorește sa se pronunțe. Mi-a prescris un tratament pe care trebuie sa îl iau 5 zile. Dacă nici după acest tratament nu îmi vine cm sa îmi fac o analiza de sânge. Credeți ca ar putea fi sarcina?
Mulțumesc anticipat
Ultimul ciclu mi-a venit in data de 10.11.2017. Am făcut numărate teste de sarcina. Toate au ieșit negative. Am fost și la ginecolog, iar ginecologul nu mi-a spus ca as avea vreo afecțiune doar ca am mucoasa îngroșată. De asemenea mi-a spus ca se vede un punct negru pe ecograf (care ar putea fi o eventuala sarcina)doar ca este prea mic și nu dorește sa se pronunțe. Mi-a prescris un tratament pe care trebuie sa îl iau 5 zile. Dacă nici după acest tratament nu îmi vine cm sa îmi fac o analiza de sânge. Credeți ca ar putea fi sarcina?
Mulțumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 4intarziere ciclu, need help
- 8problema legata de menstruatie :|
- 3intarzierile menstruale
- 4De ce imi intarzie menstruatia ?
- 9Intarzierea ciclului
- 1melleva 35...intarzirea menstruatiei
- 1intarziere menstruatie
- 3intarziere menstruatie?
- 3o umflatura in vagin
- 1Intarziere ciclu menstrual
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 0Ciclu intarziat
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 2Posibil sarcina
- 8Menstruatie intarziata
- 1Ciclu menstrual întârziat de 7 zile
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: