Intarziere ciclu
Buna ziua.Am 20 de ani si de 2 luni nu mi-a mai venit ciclul. Nu am consultat un doctor inca, dar am facut 5 teste de sarcina..toate au iesit negative.Mentionez ca am mai avut intarzieri, dar nu atat de mari. Am si dureri in partea stanga si la urinare, plus ca in ultimul timp am slabit foarte repede fara nici un motiv. A mai trecut cineva prin asa ceva? Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consultati un un medic ginecolog si un medic endocrinolog pentru a afla cauza intarzierii, sfaturile luate pe internet sunt generalizari, fiecare organism se comporta diferit in aceeasi situatie si de aceea este bine sa va consulte un medic care sa va faca o anamneza personalizata si cu care sa va urmariti starea de sanatate. Incercati sa ajungeti la un medic, chiar daca veti gasi personae pe internet sau pe acest forum care au experimentat prin ce treceti dvs acum, se poate ca tratamentul sau diagnosticul sa nu vi se potriveasca
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam sa consultati un un medic ginecolog si un medic endocrinolog pentru a afla cauza intarzierii, sfaturile luate pe internet sunt generalizari, fiecare organism se comporta diferit in aceeasi situatie si de aceea este bine sa va consulte un medic care sa va faca o anamneza personalizata si cu care sa va urmariti starea de sanatate. Incercati sa ajungeti la un medic, chiar daca veti gasi personae pe internet sau pe acest forum care au experimentat prin ce treceti dvs acum, se poate ca tratamentul sau diagnosticul sa nu vi se potriveasca
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 9probleme menstruale
- 4ce se intampla?
- 10menstruatie
- 4Menstruatie intarziata dupa pauza la anticonceptionale
- 3Sarcina?!
- 1Intarzierile menstruatiei
- 2Pericol sarcina? Un sfat si un ajutor
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 1Întârzierea menstruatiei
- 1Intarziere menstruatie
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 0Poate fi un început de menopauza?
- 1Întârzierea menstruatiei
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
- 3Buna. Am o problemă - întârziere de 2 săptămâni și cred că sunt însărcinată
- 0Intarzierea menstruatiei
- 1Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
- 2Menstruație întârziată
- 4Pastila de a 2a zi
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: