Intarziere ciclu
Buna ziua.Am 20 de ani si de 2 luni nu mi-a mai venit ciclul. Nu am consultat un doctor inca, dar am facut 5 teste de sarcina..toate au iesit negative.Mentionez ca am mai avut intarzieri, dar nu atat de mari. Am si dureri in partea stanga si la urinare, plus ca in ultimul timp am slabit foarte repede fara nici un motiv. A mai trecut cineva prin asa ceva? Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consultati un un medic ginecolog si un medic endocrinolog pentru a afla cauza intarzierii, sfaturile luate pe internet sunt generalizari, fiecare organism se comporta diferit in aceeasi situatie si de aceea este bine sa va consulte un medic care sa va faca o anamneza personalizata si cu care sa va urmariti starea de sanatate. Incercati sa ajungeti la un medic, chiar daca veti gasi personae pe internet sau pe acest forum care au experimentat prin ce treceti dvs acum, se poate ca tratamentul sau diagnosticul sa nu vi se potriveasca
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam sa consultati un un medic ginecolog si un medic endocrinolog pentru a afla cauza intarzierii, sfaturile luate pe internet sunt generalizari, fiecare organism se comporta diferit in aceeasi situatie si de aceea este bine sa va consulte un medic care sa va faca o anamneza personalizata si cu care sa va urmariti starea de sanatate. Incercati sa ajungeti la un medic, chiar daca veti gasi personae pe internet sau pe acest forum care au experimentat prin ce treceti dvs acum, se poate ca tratamentul sau diagnosticul sa nu vi se potriveasca
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sunt gravida?
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 3menstruatie intarziata de 3 saptamani
- 3Parerea unui medic, va rog ! :(
- 4De ce imi intarzie menstruatia ?
- 4Intarziere menstruatie
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 4imi intarzie menstruatia...ce sa fac sa imi vina??
- 1Intarzierea menstruatiei.
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 0Menstruatie întârziată!
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 0Intarziere menstruatie dupa donare sange
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 0Menstruatie intarziata
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 0Perioada Menstruala
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 0Răspundeți parerea voastră - pete rozalii și altceva nimic
- 0Posibila sarcină?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: