Intarziere ciclu

06-11-2016
Eva27.
Nu este medic/terapeut
Eva27.
Buna ziua.Am 20 de ani si de 2 luni nu mi-a mai venit ciclul. Nu am consultat un doctor inca, dar am facut 5 teste de sarcina..toate au iesit negative.Mentionez ca am mai avut intarzieri, dar nu atat de mari. Am si dureri in partea stanga si la urinare, plus ca in ultimul timp am slabit foarte repede fara nici un motiv. A mai trecut cineva prin asa ceva? Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
08-11-2016, ora 09:59
Dr. Clinica Marie Stopes
Medicina generala, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes
Buna ziua,

va recomandam sa consultati un un medic ginecolog si un medic endocrinolog pentru a afla cauza intarzierii, sfaturile luate pe internet sunt generalizari, fiecare organism se comporta diferit in aceeasi situatie si de aceea este bine sa va consulte un medic care sa va faca o anamneza personalizata si cu care sa va urmariti starea de sanatate. Incercati sa ajungeti la un medic, chiar daca veti gasi personae pe internet sau pe acest forum care au experimentat prin ce treceti dvs acum, se poate ca tratamentul sau diagnosticul sa nu vi se potriveasca

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: