Intarziere CM
Buna ziua,
Am avut relatie intima (neprotejat)cu prietena mea cu o zi inainte de ovulatie, prima zi de cm (sangerare) a fost pe 28 august, sangerare 4 zile, durata 32 zile) in luna septembrie nu i.a venit deloc... i.a revenit pe 5 octombrie posibil sa fie menstruatie peste sarcina? Inca nu a facut testul de sarcina.
Sincer ne dorim un bebe!
Multumesc!
Am avut relatie intima (neprotejat)cu prietena mea cu o zi inainte de ovulatie, prima zi de cm (sangerare) a fost pe 28 august, sangerare 4 zile, durata 32 zile) in luna septembrie nu i.a venit deloc... i.a revenit pe 5 octombrie posibil sa fie menstruatie peste sarcina? Inca nu a facut testul de sarcina.
Sincer ne dorim un bebe!
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Cel mai sigur este sa faca un test de sarcina si daca nu este sigura de rezultatul acestuia sa faca o analiza a sangelui Beta hcg a carei valoare daca este peste 5 muI indica o sarcina. Controlul ginecologic este foarte important mai ales la inceputul sarcinii pentru a vedea daca este pozitionata unde trebuie. Stiti sigur ca era la ovulatie? Are menstruatia regulata sau a facut teste de ovulatie? Menstruatia "peste sarcina" este una slab cantitativa si coloristica difera de cea normala, adica este mai rozalie/maronie. Succes si sa fie cum va doriti!
Cel mai sigur este sa faca un test de sarcina si daca nu este sigura de rezultatul acestuia sa faca o analiza a sangelui Beta hcg a carei valoare daca este peste 5 muI indica o sarcina. Controlul ginecologic este foarte important mai ales la inceputul sarcinii pentru a vedea daca este pozitionata unde trebuie. Stiti sigur ca era la ovulatie? Are menstruatia regulata sau a facut teste de ovulatie? Menstruatia "peste sarcina" este una slab cantitativa si coloristica difera de cea normala, adica este mai rozalie/maronie. Succes si sa fie cum va doriti!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 5sex neprotejat, mentruatie intarziata, test de sarcina negativ...
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 1sa mai fac un test de sarcina?
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 2sunt gravida?
- 1Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 2Menstruație întârziată
- 0Menstruație
- 8Întârzierea mestruatiei
- 1Intârziere menstruatie
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 2Sex anal și sarcina
- 2Întârziere menstruație
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 1Oare sunt insarcinata?
- 0Menstruatie intarziata
- 8Menstruatie intarziata
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: