Intarziere CM
Buna ziua,
Am avut relatie intima (neprotejat)cu prietena mea cu o zi inainte de ovulatie, prima zi de cm (sangerare) a fost pe 28 august, sangerare 4 zile, durata 32 zile) in luna septembrie nu i.a venit deloc... i.a revenit pe 5 octombrie posibil sa fie menstruatie peste sarcina? Inca nu a facut testul de sarcina.
Sincer ne dorim un bebe!
Multumesc!
Am avut relatie intima (neprotejat)cu prietena mea cu o zi inainte de ovulatie, prima zi de cm (sangerare) a fost pe 28 august, sangerare 4 zile, durata 32 zile) in luna septembrie nu i.a venit deloc... i.a revenit pe 5 octombrie posibil sa fie menstruatie peste sarcina? Inca nu a facut testul de sarcina.
Sincer ne dorim un bebe!
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Cel mai sigur este sa faca un test de sarcina si daca nu este sigura de rezultatul acestuia sa faca o analiza a sangelui Beta hcg a carei valoare daca este peste 5 muI indica o sarcina. Controlul ginecologic este foarte important mai ales la inceputul sarcinii pentru a vedea daca este pozitionata unde trebuie. Stiti sigur ca era la ovulatie? Are menstruatia regulata sau a facut teste de ovulatie? Menstruatia "peste sarcina" este una slab cantitativa si coloristica difera de cea normala, adica este mai rozalie/maronie. Succes si sa fie cum va doriti!
Cel mai sigur este sa faca un test de sarcina si daca nu este sigura de rezultatul acestuia sa faca o analiza a sangelui Beta hcg a carei valoare daca este peste 5 muI indica o sarcina. Controlul ginecologic este foarte important mai ales la inceputul sarcinii pentru a vedea daca este pozitionata unde trebuie. Stiti sigur ca era la ovulatie? Are menstruatia regulata sau a facut teste de ovulatie? Menstruatia "peste sarcina" este una slab cantitativa si coloristica difera de cea normala, adica este mai rozalie/maronie. Succes si sa fie cum va doriti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 3intarziere menstruatie..un raspuns va rog frumos urgent..
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 2menstruatie intarziata
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 8Sunt gravida?
- 3Intarzierea menstruatiei
- 2Întârziere menstruație
- 0Sunt insarcinata?
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 1Intarzierea menstruatiei
- 1Sunt gravida?
- 0Lipsa menstruatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: