Intarziere cm...de la antibiotice?

Buna seara, sunt in urmatoare situatie nu prea placuta..am avut o masea extrasa tratament 1 saptamana cu antibiotic si nurofen dupa care cateva zile am luat probiotice, dupa care am avut o erupite (alergie zice d-na dr.pe piept si gat care inca o mai am si am primit prednison pentru ea si fenistil pastile).Ultima menstruatie a fost pe data de 4.04.2014 si am deja 6 zile intarziere.Am facut un test care a iesit negativ.Ce sa fac sa continui tratamentul cu cortizon.daca sunt totusi insarcinata?Ciclul il am regulat...iau si tratament cu hormonii am glanda tiroida extirpata total.Sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat.Va multumesc!
5 comentarii

Ai folosit vreo metoda contraceptiva? In timpul administrarii antibioticului ?

Nu am folosit! Si din cauza hormonilor sintetici pe care ii iau folosim metoda coiotus intreruptus.Nu stiu ce sa fac am zis ca intrerup tratamentul cu cortizon care il iau acum ptr alergie.. imi e frica daca sunt gravida.nu vreau nici sa fac avort dar nici sa pastrez o sarcina cu probleme de la pastile(plus ca am facut si o radiografie la masea in periaoada aceea).azi mai incerc sa fac un test este a 7 zi.

Spre siguranta ta mai fa un test sau 2 de la firme diferite. Atat timp cat nu s-a terminat in interior nu esti gravida.

Am mai facut un test acum..tot negativ a iesit.Sper sa fie asa.alergia tot nu mi-a disparut complet si as continua tratamentul cu cortizon.ms

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 5Este posibila o sarcina?!
- 11Exista posibilitatea sa fiu ?
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 3pot rămâne însărcinată cu lichid preseminal?
- 3Posibila sarcina?
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 1Insarcinata sau nu?
- 2Posibila sarcina?
- 0As putea fii insarcinata ?
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 2Exista risc de sarcina ?
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 5E urgeeentt va rog!! Nu i vine menstruatia de 2 zile
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 0Intarzierea menstruatiei
- 2S-ar putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?