Intarziere cm...de la antibiotice?
Buna seara, sunt in urmatoare situatie nu prea placuta..am avut o masea extrasa tratament 1 saptamana cu antibiotic si nurofen dupa care cateva zile am luat probiotice, dupa care am avut o erupite (alergie zice d-na dr.pe piept si gat care inca o mai am si am primit prednison pentru ea si fenistil pastile).Ultima menstruatie a fost pe data de 4.04.2014 si am deja 6 zile intarziere.Am facut un test care a iesit negativ.Ce sa fac sa continui tratamentul cu cortizon.daca sunt totusi insarcinata?Ciclul il am regulat...iau si tratament cu hormonii am glanda tiroida extirpata total.Sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat.Va multumesc!
5 comentarii
Ai folosit vreo metoda contraceptiva? In timpul administrarii antibioticului ?
Nu am folosit! Si din cauza hormonilor sintetici pe care ii iau folosim metoda coiotus intreruptus.Nu stiu ce sa fac am zis ca intrerup tratamentul cu cortizon care il iau acum ptr alergie.. imi e frica daca sunt gravida.nu vreau nici sa fac avort dar nici sa pastrez o sarcina cu probleme de la pastile(plus ca am facut si o radiografie la masea in periaoada aceea).azi mai incerc sa fac un test este a 7 zi.
Spre siguranta ta mai fa un test sau 2 de la firme diferite. Atat timp cat nu s-a terminat in interior nu esti gravida.
Am mai facut un test acum..tot negativ a iesit.Sper sa fie asa.alergia tot nu mi-a disparut complet si as continua tratamentul cu cortizon.ms
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarzierea ciclului
- 1se poate ramane insarcinata cu contraceptive?
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 2oare sunt inarcinata?
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 5pot ramane insarcinata, , ,.
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 13pot fi gravida?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 3Întârzie menstruația
- 1Sunt însărcinată???
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 6Sunt însărcinată?
- 1Schimbare contraceptiv fără menstruație
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 0Intarzierea menstruatiei
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?