Intarziere la Marvelon 28. Va rog RASPUNS!!!

02-06-2009
amy11
Nu este medic/terapeut
amy11
Va rog mult sa ma ajutati!!!! Iau Marvelon 28 de cateva luni, mereu am luat pastilele la ora fixa, insa in ultima luna mi s-a schimbat programul la serviciu si am luat aproape fiecare pastila cu intraziere(nici una dintre intarzieri mai mare de 2 ore jumate), inclusiv penultima pastila am luat-o cu o ora inainte fata de cand trebuia. Problema este ca azi am intarziat pastila 4 ore jumate!(sunt la ultima saptamana din blister)

Exista vreun risc de sarcina datorita acestor intarzieri???Mentionez ca am intretinut relatii sexuale zilnic, inclusiv azi, cand am intarziat pastila 4 ore jumate.
Imi trebuie protectie suplimentara 7 zile????sau Postinor????

Va rog mult sa imi dati un raspuns.
1 comentarii
0
03-06-2009, ora 00:15
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Eu stiam ca daca intarzierea (uitatul pastlei) nu depaseste 12 ore, nu este nici o problema...deci, nici nu se pune problema unei sarcini.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul