Intarziere menstruatie 10 zile
Buna ziua! Astazi este a 10-a zi cand imi intarzie menstruatia, am facut 2 teste si ambele au iesit negative.Ar putea fi vorba de o sarcina? in conditiile in care nu m-am protejat..sau o raceala la rinichi ar putea cauza intarzierea?
18 comentarii
In conditiile in care nu va protejati exista posibilitatea de sarcina. Dar este extrem de mica daca testele au fost facute corect, la 7 zile de la intarzierea menstrei.
Intarzierea menstrei mai poate fi cauzata de medicamentele pe care le-ati folosit pentru infectia urinara.
Intarzierea menstrei mai poate fi cauzata de medicamentele pe care le-ati folosit pentru infectia urinara.
Ideea e ca nu am folosit medicamente..sau ceva care ar putea cauza intarzierea menstruatiei...am avut o usoara durere de rinichi..dar nu am luat nimic.
Cautare Google Cauze ale intarzierii menstruatiei. Sunt f multe.
Medicul o sa va recomande ecografie transvaginala.
Medicul o sa va recomande ecografie transvaginala.
Buna ziua! La fel ma confrunt si eu cu o intarziere de 10 zile. Am avut simptome in perioada in care trebuia sa fiu la ciclu, urmate de o scurta sangerare maronie care a durat 2 zile. Tin sa precizez ca am fost bolnava si am luat paracetamol si nurofen raceala si gripa. E posibil sa imi intarzie de la aceste medicamente? Va rog sa ma ajutati sunt foarte speriata!
Faceti un test de sarcina, pentru orice eventualitate.
E posibil sa fie sarcina desi a fost protejat?
Daca a fost protejat, nu e sarcina, e intarziere. Daca se mai repeta intarzierea, sa mergeti sa faceti o ecografie intravaginala, sa vedeti daca nu sunt chisturi.
Buna seara! Inca tot nu mi-a venit...ultima menstruatie am avut-o pe 25 ianuarie. Ce as putea sa fac?
Inca nu, dar poate sa fie vorba de o sarcina? Voi face azi de orice eventualitate
Nu putea fi vorba de sarcina din moment ce ati folosit prezervativul, dar ca sa stati linistita.
Dupa ce va vine menstruatia sa mergeti la un control ginecologic si sa faceti ecografie intravaginala sa vedeti daca nu aveti chisturi pe ovare.
Dupa ce va vine menstruatia sa mergeti la un control ginecologic si sa faceti ecografie intravaginala sa vedeti daca nu aveti chisturi pe ovare.
Dar e posibil sa fie vorba si de un test de sarcina fals?
Nu. Ati folosit prezervativ. Stati linistita.
Buna ziua as avea o intrebare, luna trecuta mi-a venit ciclu menstrual la timp luna aceasta este a 8 zi în care nu mi-a venit, am luat un test de la farmacie si mia indicat ca sunt gravida am fost in aceesi zi la urgenta caci ma durea bura acolo jos in ambele parti mi-a facut testul de sarcina urina și sange mia ieist negativ, ceea ce nu inteleg eu de la test mia iesit pozitiv si la analize la medic negativ care e mai sigur?la medic mia spus ca am o infectie la rinichi, ce anume imi recomandati sa merg la un ginecolog?as putea fii însărcinată e ceea ce ma preocupa foarte tare, va mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 0intarzierea mensruatiei
- 5Este posibila o sarcină?
- 1intarziere menstruatie
- 4Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 2intarzierea menstruatiei dupa anticonceptionale si dupa un tratament homeopat
- 5Imi intarzie menstruatia
- 4intarziere menstruatie
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 0Intarziere ciclu
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 1Menstruatie intarziata.
- 1Intarziere perioada menstruala
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: