Intarziere menstruatie aproape 2 luni
Sunt activa sexual, partener stabil, sex neprotejat.
Am luat anticonceptionale 3 ani, dar le am oprit in noiembrie. De atunci mi a venit ciclul de 2 ori cu intarziere de 10-14 zile.
Acum imi intarzie ciclul de o luma si 22 de ziile. Am facut un test de sarcima la o saptamana dupa intarziere si la o luna. Ambele negative. Am si usoare dureri de ovare si intarirea sanilor.
Exista vreo sansa sa fiu gravida?!
Am luat anticonceptionale 3 ani, dar le am oprit in noiembrie. De atunci mi a venit ciclul de 2 ori cu intarziere de 10-14 zile.
Acum imi intarzie ciclul de o luma si 22 de ziile. Am facut un test de sarcima la o saptamana dupa intarziere si la o luna. Ambele negative. Am si usoare dureri de ovare si intarirea sanilor.
Exista vreo sansa sa fiu gravida?!
1 comentarii
Puteti fi insarcinata (probabilitatea fiind de obicei foarte mica atunci cand testele de sarcina din urina sunt negative) sau puteti avea un chist ovarian (faceti mai bine o ecografie transvaginala de control)!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7de ce mi a intarziat ciclul timp de doua luni?
- 3menstruatie intarziata de 3 saptamani
- 4Un iubit confuz - menstruatie intarziata
- 2despre menstruatie...
- 4POSTINOR si intarzierea menstratiei
- 10menstruatie intarziata
- 4motiv de ingrijorare... mi-a intarziat cu 5 zile
- 5Sunt insarcinata avand in vedere conditiile? Va rog ajutor.Sunt disperata
- 1intarzierea menstruatiei
- 2De ce nu imi vine menstruatia la timp, de ce imi lipseste?
- 1Intarziere
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 1Mi a întârziat menstruația 13 zile
- 1CM intarzie
- 1Menstrutie intarziata
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 1Oare sunt insarcinata?
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 0Menstruatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: