Intarziere menstruatie aproape 2 luni
Sunt activa sexual, partener stabil, sex neprotejat.
Am luat anticonceptionale 3 ani, dar le am oprit in noiembrie. De atunci mi a venit ciclul de 2 ori cu intarziere de 10-14 zile.
Acum imi intarzie ciclul de o luma si 22 de ziile. Am facut un test de sarcima la o saptamana dupa intarziere si la o luna. Ambele negative. Am si usoare dureri de ovare si intarirea sanilor.
Exista vreo sansa sa fiu gravida?!
Am luat anticonceptionale 3 ani, dar le am oprit in noiembrie. De atunci mi a venit ciclul de 2 ori cu intarziere de 10-14 zile.
Acum imi intarzie ciclul de o luma si 22 de ziile. Am facut un test de sarcima la o saptamana dupa intarziere si la o luna. Ambele negative. Am si usoare dureri de ovare si intarirea sanilor.
Exista vreo sansa sa fiu gravida?!
1 comentarii
Puteti fi insarcinata (probabilitatea fiind de obicei foarte mica atunci cand testele de sarcina din urina sunt negative) sau puteti avea un chist ovarian (faceti mai bine o ecografie transvaginala de control)!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului menstrual
- 2Menstrutie intarziata
- 4probleme ginecologice
- 4imi intarzie menstruatia, as putea fi insarcinata?
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 2Lipsa menstruatiei
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 2Mi-a intarziat
- 1Pot fi insarcinata ?
- 2Posibila sarcina ?
- 0Intarzierea menstruatiei 9 zile
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 1Întârziere ciclu
- 0Perioada Menstruala
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 0Ajutați-ma, va rog! scurgere brânzoasă alb-maronie
- 0Sunt gravida?
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: