Intarziere menstruatie aproape 2 luni
Sunt activa sexual, partener stabil, sex neprotejat.
Am luat anticonceptionale 3 ani, dar le am oprit in noiembrie. De atunci mi a venit ciclul de 2 ori cu intarziere de 10-14 zile.
Acum imi intarzie ciclul de o luma si 22 de ziile. Am facut un test de sarcima la o saptamana dupa intarziere si la o luna. Ambele negative. Am si usoare dureri de ovare si intarirea sanilor.
Exista vreo sansa sa fiu gravida?!
Am luat anticonceptionale 3 ani, dar le am oprit in noiembrie. De atunci mi a venit ciclul de 2 ori cu intarziere de 10-14 zile.
Acum imi intarzie ciclul de o luma si 22 de ziile. Am facut un test de sarcima la o saptamana dupa intarziere si la o luna. Ambele negative. Am si usoare dureri de ovare si intarirea sanilor.
Exista vreo sansa sa fiu gravida?!
1 comentarii
Puteti fi insarcinata (probabilitatea fiind de obicei foarte mica atunci cand testele de sarcina din urina sunt negative) sau puteti avea un chist ovarian (faceti mai bine o ecografie transvaginala de control)!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt foarte ingrjorata.menstruatia intarzie
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 4De ce imi intarzie menstruatia?
- 7Sunt gravida?
- 9Intarzierea menstruatiei
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 0Menstruație
- 3Ajutati-ma va rog ! menstruatia mea intarzie de 8 zile
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 1Secretie alba si intarzierea ciclului
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 6Sunt nedumerit... in legatura cu menstruatia si sarcina
- 0Sunt gravida?
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 6Întârzierea menstruației
- 0Mentruatie întârziată, contact protejat
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: