Întârziere menstruație

08-08-2017
Anyt
Nu este medic/terapeut
Anyt
Oare să fiu însărcinată? Îmi întârzie menstruația de o săptămână tot aștept și nimic. Mi-am făcut și 2 teste de sarcina și amândouă mi-au ieșit negativ. De vreo câteva luni mai exact din februarie am dereglări ale menstruației și mă ține mai puțin ca de obicei 3-4 zile și înainte aveam 6-7 zile la un interval de 28-36 de zile menționez că am 34 de ani și am doua fete.Incercam sa mai facem un bebe și nu reușim de aceea nu știu ce să mai cred.Simptome cum că mi-ar veni menstruația am, mă dor sâni pe sub burta mă.mai înțeapă și urinez mai des decât de obicei.asta cam din ziua când trebuia să-mi vină menstruația. Recent am făcut și un test Papanicolau și a ieșit bun.Astept răspunsul dumneavoastră. Va mulțumesc.
2 comentarii
0
08-08-2017, ora 21:26
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Simtomele nu sunt specific si nu pot da un diagnostic. Daca testele de sarcina raman negative mergeti la o ecografie transvaginala sa excludeti un chist ovarian.
0
09-08-2017, ora 10:37
Anyt
Nu este medic/terapeut
Anyt
Va mulțumesc pentru răspuns. Menstruația inca nu a venit sunt tot mai neliniștită am sa mai repet peste câteva zile testul și dacă e tot negativ o să mă adresez medicului meu ginecolog. O zii bună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: