Întârziere menstruație
Bună ziua, am o problema destul de mare și sunt foarte îngrijorată. Mi a întârziat menstruatia de 4 zile. Am avut contact sexual acum 2 3 săptămâni, primele MAXIM 5 minute au fost neprotejate, după care am pus prezervativ, ejacularea NU a avut loc în interior. Acum am simptomele pe care le aveam înainte de venirea ciclului (schimbări de dispoziție, tristețe, dureri de burtă), însă nici urma de ciclu... Menționez ca am o viata sexuala activa, iar pana acum nu am mai avut aceasta problema, ciclul meu nu este regulat, doua luni vine cam în aceleasi zile, iar apoi cu o săptămână sau mai mult înainte, ultima întârziere am avut o în octombrie.
Acum o săptămână am avut candidoza vaginala, perioada aceasta a fost una plina de stres, cu alimentație nesănătoasă, multe băuturi acidulate, și programul de somn schimbat, se poate sa fie acestea niște motive din cauza cărora întârzie? Se poate o posibila sarcina.???
Acum o săptămână am avut candidoza vaginala, perioada aceasta a fost una plina de stres, cu alimentație nesănătoasă, multe băuturi acidulate, și programul de somn schimbat, se poate sa fie acestea niște motive din cauza cărora întârzie? Se poate o posibila sarcina.???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8am o intarziere de menstruatie de o saptamana
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 2De ce nu imi vine menstruatia?
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 4menstruatie intarziata
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 1Intarziere menstruatie
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0Cistita
- 2Ce sa cred?
- 2Sarcina sau altceva?
- 0Menstruatie intarziata
- 1Potentiala sarcina
- 1Întârziere menstruație
- 1De ce imi intarzie menstruatia??
- 1Ajutati-ma - au trecut 35 de zile de la ultima menstruatie
- 0Posibila sarcină?
- 0Sarcina?
- 1Am nevoie de un sfat - 5 teste de sarcina pozitive
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: