Întârziere menstruație

Mie trebuia sa imi vina ciclul pe 16 decembrie, cu precizarea că mereu l-am avut neregulat, și nu am avut contact sexual direct, a fost doar penetrare cu degetele. Nici până acum nu mi-a venit. Am o senzație de mâncărime si de usturime si m-am gandit ca probabil am facut candidoza si o tratez cu Canesten. Încă nu am fost la un medic. Întrebarea mea este: este posibilă o sarcina? Candidoza afectează venirea menstruației?
1 comentarii

Mancarime si usturime inseamna infectie. Trebuie facut test secretie la ginecolog si luat tratamentul adecvat.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie urinara - intarziere a menstruatie?
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 7prea mult stres ajutor
- 5ciclu intarziat dati-mi un sfat ce am
- 8Probleme cu menstruatia
- 4Menstruatie intarziata
- 0intarziere ciclu-va rog sfaturi!
- 12Durere de burta si menstruatie intarziata
- 3imi intarzie menstruatia, helpp
- 1Întârziere menstruație
- 11Ciclu întârziat
- 1Întrerupere sarcină
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 1Posibila sarcină?
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 0Lipsa menstruatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: