Întârziere menstruație
Mie trebuia sa imi vina ciclul pe 16 decembrie, cu precizarea că mereu l-am avut neregulat, și nu am avut contact sexual direct, a fost doar penetrare cu degetele. Nici până acum nu mi-a venit. Am o senzație de mâncărime si de usturime si m-am gandit ca probabil am facut candidoza si o tratez cu Canesten. Încă nu am fost la un medic. Întrebarea mea este: este posibilă o sarcina? Candidoza afectează venirea menstruației?
1 comentarii
Mancarime si usturime inseamna infectie. Trebuie facut test secretie la ginecolog si luat tratamentul adecvat.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu stiu ce sa mai cred.. mesntruatie intarziata 9 zile
- 3N a venit ciclul!
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 0intarziere menstruatie 3 zile
- 2fibrom uterin-sarcina
- 2intarzierea menstruatiei
- 0Menstruatia intarziata si cerazette
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 1Intarziere ciclu, 3 teste negative
- 2De ce imi intarzie menstruatia?
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 3Ajutati-ma va rog ! menstruatia mea intarzie de 8 zile
- 1Injectii cu triamcinolon
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: