Întârziere menstruație
Mie trebuia sa imi vina ciclul pe 16 decembrie, cu precizarea că mereu l-am avut neregulat, și nu am avut contact sexual direct, a fost doar penetrare cu degetele. Nici până acum nu mi-a venit. Am o senzație de mâncărime si de usturime si m-am gandit ca probabil am facut candidoza si o tratez cu Canesten. Încă nu am fost la un medic. Întrebarea mea este: este posibilă o sarcina? Candidoza afectează venirea menstruației?
1 comentarii
Mancarime si usturime inseamna infectie. Trebuie facut test secretie la ginecolog si luat tratamentul adecvat.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sex neprotejat si intarzierea ciclului
- 3sarcina - Intrebare!
- 5intarzierea menstruatiei, nici simptome ca vine nu am
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 0intarzierea menstruatiei
- 0intirzierea ciclului menstrual
- 1nu a venit ciclu si nu sunt gravida?!
- 0Care e problema ????
- 8Este sau nu insarcinata?
- 1Menstruatie intarziata
- 0Ajutor!! intarziere ciclu
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 2Să fie însărcinată?
- 4Pot fi insarcinata?
- 2Intarziere menstruatie 14 zile.
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 1Oare sunt insarcinata
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: