Intarziere menstruatie

23-04-2008
fifty1980
Nu este medic/terapeut
fifty1980
Buna ziua,

Va rog sa-mi raspundeti si mie intr-o problema. Am facut tratament timp de 3 luni cu duphaston, luna trecuta l-am intrerupt pt ca mi-a venit menstruatia in timpul tratamentului. Din momentul in care mi-a venit menstruatia am sunat doctorul si mi-a zis sa renunt la tratament. Prima zi de menstruatie a fost pe 12 martie. Azi sunt in a 43-a zi a ciclului si mie tot nu mi-a venit menstruatia. N-am avut niciodata probleme de genul asta. Intrebarea mea este daca e posibil ca dereglarea sa fie data tot de duphaston, chiar daca am intrerupt tratamentul de o luna jumatate? Simptome de sarcina am tot inainte dar am avut cam in fiecare luna, asa ca nu ma bazez foarte mult pe asta, mai ales ca imi doresc foarte tare un copil si cred ca autosugestia lucreaza foarte bine. Nu am facut inca un test de sarcina pt ca tot astept sa-mi vina, mai ales ca am din cand in cand dureri de burta specifice menstruatiei. Plus de asta am fost de atatea ori dezamagita cand am vazut doar o liniuta, incat aman momentul. Va multumesc.
3 comentarii
0
23-04-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
este indicat sa faceti un test de sarcina pentru a vedea daca sunteti insarcinata, daca testul este negativ trebuie sa luati progestative pentru a veni menstruatia, eventual sa urmati tratament pentru a ramane insarcinata.
Toate cele bune
0
24-04-2008, ora 00:00
fifty1980
Nu este medic/terapeut
fifty1980
Buna ziua,

Multumesc pt raspuns insa in dimineata asta m-am lamurit. Sunt insarcinata:). Mi-a iesit testul cat se poate de pozitiv. Sunt super fericita. Va multumesc inca o data.
0
24-04-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Felicitari!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: