intarziere menstruatie

Buna ziua am 34 de ani sunt mamica a unui baietel de 7 ani.M-am lovit de urmatoarea situatuatie, trebuia sa imi vina menstruatia pe 28 ianuarie(nu il am regulat nu l-am avut niciodata) si sunt in a-13-a zi de intarziere(mi-am facut doua teste de sarcina in ziua 9 de intarziere si in ziua 11 de intarziere a iesit negativ)se exclude prezumtia de graviditate? Ar trebui sa mai repet testul de sarcina a treia oara, sau poate sa fie o intarziere a mentruatie din alte motive(raceala, dereglare hormonala). Va rog frumos sa iti dati niste sfaturi. Am trecut si printr-o perioada mai stresata plina de oboseala nu am mancat la timp. Ca metoda de protectie folosim prezervativul. Astept raspunsul dumneavoastra, va multumesc
4 comentarii

Daca folositi prezervativul si ati facut 2 teste, nu sunteti insarcinata. Sunt multe doamne carora le-a intarziat menstruatia pe stres si din cauza medicamentelor pe care le-au luat pt raceala.
Va veni. Stati linistita.
Va veni. Stati linistita.

Multumesc mult, am luat tratament ptr gripa paracetamol si ptr tuse am luat tusocalm si salbutamol. Sa fie intarzierea de la acest tratament? Deci sa nu intru in panica ca mi-a intarziat menstruatia este a -14-a zi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 5intarzierea menstruatiei, nici simptome ca vine nu am
- 8Scurgere albicioasa...
- 4Menstruatie intarziata dupa pauza la anticonceptionale
- 6menstruatie care nu vine si am aceleasi simptome ca atunci cand imi venea
- 2Nu mi-a venit ciclu
- 2Intarzaiere menstruatie
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 2Antiobiotice și menstruație
- 2Menstruație întârziată
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 3Întârzierea menstruatiei
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 0Întârziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie fara semne de sarcina
- 1Sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: