Intarziere menstruatie
Buna. Ajutati-ma cu o informatie va rog. Mi-am inceput viata sexuala pe 21 mai, am facut protejat, totul a fost ok. Menstruatia trebuia sa-mi vina pe 26. suntem deja in 10 iunie si tot nu mi-a venit. Nu poate fi vorba de sarcina deoarece am facut un test si rezultatul a foat negativ. Ce poate fi? Multumesc
1 comentarii
Pentru cei care isi incep viata sexuala e recomandat filmul de pe Youtube, Sexul in afara casatoriei are un pret, 500.000 vizualizari. Vedeti informativ la ce va puteti expune. Sarcina e doar una dintre variante.
Daca menstra intarzie sau daca se repeta intarzierile, va prezentati la ginecolog pentru examen clinic si ecografie transvaginala sa vada cauza. E in jur de 100 lei.
Dati cautare Google: cauze ale intarzierii ciclului menstrual si informati-va atent.
Daca menstra intarzie sau daca se repeta intarzierile, va prezentati la ginecolog pentru examen clinic si ecografie transvaginala sa vada cauza. E in jur de 100 lei.
Dati cautare Google: cauze ale intarzierii ciclului menstrual si informati-va atent.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9despre sarcina
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 10Ajutati-ma si pe mine, sunt disperata ! :(
- 0Care e problema ????
- 1Intarziere menstruatie
- 1Întârziere CM
- 1Intarziere menstruatie
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 1Menstruatie - deja întârzie de 2 zile
- 2Menstruație întârziată
- 1Întârzierea menstruației!
- 1Oare sunt insarcinata
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 1Pot fi insarcinata?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: