intarziere menstruatie, cauze

Buna seara, as dori sa ma ajutati cu unele intrebari ce inca nu le-am gasit raspuns:am 24 ani, si la varsta de 17 ani am fost diagnosticata cu Boala Basedow, si mi s-a prescris un tratament( din pacate nu mai stiu exact denumirea medicamentatiei deoarece am intrerupt tratamentul)- l-am intrerupt din mai multi factori. de 2 ani am un priten (, si am o viata sexuala regulata, pana cum un an nu am avut nici o problema, dar de 1 an am mentruatia dereglata ( menstruatia imi intarzie de la 1 luna la 2 luni). Am fost la un medic ginecolog, cum au aparut problemele, dar mi s-a spus ca am o mica raceala si am luat tratament cu polidin injectabil timp de 7 zile, si antibiotice.Am mai observat k sunt fff balonata in burta chiar daca nu mananc ff mult, si mi-a aparut si o secretie albicioasa.Dupa tratament din pacate am observat ca mentruatia nu mi s-a reglat ; momentan sunt plecatra in afara tarii si am fost si aici la un ginecolog ci mi s-a spus ca nu am motve de ingrijorare ca nu am nimic, se poate sa fie pe motivul schimbarii climei ( eu stau in Grecia acum).Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu aceasta nelamurire.Va multumesc! Cristina
1 comentarii

Buna seara.am si eu o problema...acum vreo 2 saptamani mi-a aparut un fel de brobonita pe peretele vaginal..la intrare...nu stiu daca intelegeti..ca nu prea ma pricep sa descriu locul acela..si ma cam manca..si nu i-am dat atentie..problema este ca nu mi-a trecut nici acum..si zilele acestea trebuia sa imi vina menstruatia..luna trecuta mi-a venit pe 20...si acum ma asteptam sa imi vina mai devreme...dar nu prea sunt semne ca mi-ar veni.doar ma dor putin sanii..si astazi am avut pe chiloti doar o pata mica maronie.si imi este cam frica.va rog sa ma lamuriti si pe mine...multumesc anticipat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: