Intarziere menstruatie. Posibila sarcina?

Buna ziua, pe 28 decembrie 2018 eu si cu prietena mea am avut niste timp singuri acasa. Am facut sex oral, am ejaculat pe ea, nu in ea, iar dupa m-am sters, s-a sters si ne-am spalat cu apa si sapun din abundenta. Dupa aceasta, fiind destul de siguri ca totul e ok, am continuat cu sex oral ei, bagandu-i si degetele in vagin. Trebuie sa mentionez ca ultima oara i-a venit CM pe 12 decembrie 2018, iar pana astazi, 15 ianuarie 2019, nu i-a venit. Are un ciclu neregulat de obicei, are chist ovarian, insa mereu venea cu vreo 2-3 zile mai devreme, rar intarzia maxim o zi sau doua. Ne e frica sa nu fie insarcinata... Putem primi ajutor?
2 comentarii

Buna ziua,
in vazul in care nu a existat penetrare cu penisul nu exista posibilitatea sa ramana insarcinata,
C zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in vazul in care nu a existat penetrare cu penisul nu exista posibilitatea sa ramana insarcinata,
C zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Va multumesc frumos! Tot in aceeasi zi in care am scris acest mesaj, i-a venit CM si pare totul ok pana acum.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8contaminare prin sex oral
- 7COCI... Un raspuns va rog
- 6daca o bag in gura
- 2infectie orala+herpes+canale saliv iritat dupa sarut+sex oral
- 4Virgin si erectie slaba
- 5Sex oral - ce boli se pot lua?
- 5Ce boli se pot contamina prin practicarea sexului oral?
- 5Imi place sexul oral, ei - nu
- 0sex oral cu herpes
- 5sexul oral poate afecta relatia?
- 11Posibila sarcina? Ajutor, va rog!
- 2sex oral, stafilococul auriu
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 7Infectat cu hiv ?
- 5sexul oral si sifilisul
- 1Puncte rosii pe penis, bube pe corp - act sexual oral
- 0Care e sansa sa iei HIV prin sex oral neprotejat de la prostituate?
- 5Dubiosss?
- 3E bine sa te speli pe dinti inainte de a-i face sex oral iubitei ?
- 9Fanteziile femeilor de azi, sunt nedumerit
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: