Intarziere menstruatie, test negativ.
Buna ziua. Am o intarziere a menstruatiei de 3 zile astazi. Ieri am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Am un ciclu regulat, de 28-29 de zile, tine 5 zile si ultima menstruatie a inceput in 19.01 iar cea care intarzie trebuia sa inceapa pe 16.02. Toate contactele sexuale au fost protejate. Va scriu, pentru ca ma ingrijoreaza aceasta intarziere. Nu mi s-a mai intamplat sa intarzie atat de mult, maxim 1 zi.
Ma sfatuiti sa reiau testul mai incolo? Oare l-am facut prea devreme?
Multumesc!
Ma sfatuiti sa reiau testul mai incolo? Oare l-am facut prea devreme?
Multumesc!
2 comentarii
Aceeasi problema si la mine, menstruatie regulată, nu mi a întârziat niciodata mai mult de 1 zi. Acum am o intarziere de 4 zile.Nu m am protejat la actele sexuale, totusi testul este negativ, un sfat? Mentionez ca sotul meu ia profertil.
Lia17 am patit sa imi intarzie menstruatia 6 zile si asta de la stres. Niciodata nu am avut pana atunci probleme cu menstruatia sa imi intarzie mai mult de 1 zi. Daca contactele sexuale au fost protejate, dupa parerea mea nu ai de ce sa iti faci probleme. Trebuie sa astepti, asa am facut si eu :) Oricum sunt abia 3 zile de intarziere..ceea ce e normal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dupa dezvirginare e normal sa-mi intarzie ciclul?
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 2Intarzierea menstruatie si complicatii
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 1probleme de menstruatie
- 0Mi a întârziat
- 3Posibil sarcina?
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 1Menstruație
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 4Nu îmi vine menstruația !!
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 3Întârzierea menstruatiei
- 0Sperietura de sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: