Intarziere menstruatie, test negativ.
Buna ziua. Am o intarziere a menstruatiei de 3 zile astazi. Ieri am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Am un ciclu regulat, de 28-29 de zile, tine 5 zile si ultima menstruatie a inceput in 19.01 iar cea care intarzie trebuia sa inceapa pe 16.02. Toate contactele sexuale au fost protejate. Va scriu, pentru ca ma ingrijoreaza aceasta intarziere. Nu mi s-a mai intamplat sa intarzie atat de mult, maxim 1 zi.
Ma sfatuiti sa reiau testul mai incolo? Oare l-am facut prea devreme?
Multumesc!
Ma sfatuiti sa reiau testul mai incolo? Oare l-am facut prea devreme?
Multumesc!
2 comentarii
Aceeasi problema si la mine, menstruatie regulată, nu mi a întârziat niciodata mai mult de 1 zi. Acum am o intarziere de 4 zile.Nu m am protejat la actele sexuale, totusi testul este negativ, un sfat? Mentionez ca sotul meu ia profertil.
Lia17 am patit sa imi intarzie menstruatia 6 zile si asta de la stres. Niciodata nu am avut pana atunci probleme cu menstruatia sa imi intarzie mai mult de 1 zi. Daca contactele sexuale au fost protejate, dupa parerea mea nu ai de ce sa iti faci probleme. Trebuie sa astepti, asa am facut si eu :) Oricum sunt abia 3 zile de intarziere..ceea ce e normal.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 14este sau nu gravida! raspundeti cat de repede!
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 0intarziere menstruatie 3 zile
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 5amenoree, menstruatia intarziata - ce tratament sa iau?
- 2intarzierea ciclului mentrual...ce se intampla?
- 0De ce imi intarzie menstruatia?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 2Intarziere menstruatie
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 4mi-a întârziat 8 zile. am șansă să fiu însărcinată?
- 0Întârziere 20 zile. Teste negative
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 1Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
- 0Insarcinata sau nu?
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 1Întârziere menstruație 3 teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: