Intarziere menstruatie, test negativ.
Buna ziua. Am o intarziere a menstruatiei de 3 zile astazi. Ieri am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Am un ciclu regulat, de 28-29 de zile, tine 5 zile si ultima menstruatie a inceput in 19.01 iar cea care intarzie trebuia sa inceapa pe 16.02. Toate contactele sexuale au fost protejate. Va scriu, pentru ca ma ingrijoreaza aceasta intarziere. Nu mi s-a mai intamplat sa intarzie atat de mult, maxim 1 zi.
Ma sfatuiti sa reiau testul mai incolo? Oare l-am facut prea devreme?
Multumesc!
Ma sfatuiti sa reiau testul mai incolo? Oare l-am facut prea devreme?
Multumesc!
2 comentarii
Aceeasi problema si la mine, menstruatie regulată, nu mi a întârziat niciodata mai mult de 1 zi. Acum am o intarziere de 4 zile.Nu m am protejat la actele sexuale, totusi testul este negativ, un sfat? Mentionez ca sotul meu ia profertil.
Lia17 am patit sa imi intarzie menstruatia 6 zile si asta de la stres. Niciodata nu am avut pana atunci probleme cu menstruatia sa imi intarzie mai mult de 1 zi. Daca contactele sexuale au fost protejate, dupa parerea mea nu ai de ce sa iti faci probleme. Trebuie sa astepti, asa am facut si eu :) Oricum sunt abia 3 zile de intarziere..ceea ce e normal.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5intarzie menstruatia, inainte imi venea cu 2 zile inainte
- 2despre menstruatie...
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 3intrebare fara raspuns
- 4menstruatie intarziata
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 1Intarziere ciclu dupa deflorare
- 7exista vreun risc?
- 3Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 0Ce poate fi???
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 1Pot fi insarcinata ?
- 0intarzierea menstruatiei
- 2Sex neprotejat
- 1Întârzierea menstruației
- 3Intarziere menstruatie
- 1Insarcinata?
- 0Menstruatie
- 0Ciclu nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: