Intarziere menstruatiei 2 luni
Buna!
Am deja 2 luni de cand mi-a intarziat menstruatia.. ultima data cand mi-a venit a fost 17 ianuarie ( a fost si mai slaba cantitativ)...si nici pana in prezent nu mi-a mai venit venit.Contacte sexuale nu am mai intretinut din octombrie anul trecut si totusi menstruatia intarzie.Am facut si un test de sarcina, a iesit negativ...l-am facut si pe al 2-lea la 3 zile dupa primul si a iesit din nou negativ.Se poate sa fiu insarcinata daca 2 teste au iesit negative?
Am deja 2 luni de cand mi-a intarziat menstruatia.. ultima data cand mi-a venit a fost 17 ianuarie ( a fost si mai slaba cantitativ)...si nici pana in prezent nu mi-a mai venit venit.Contacte sexuale nu am mai intretinut din octombrie anul trecut si totusi menstruatia intarzie.Am facut si un test de sarcina, a iesit negativ...l-am facut si pe al 2-lea la 3 zile dupa primul si a iesit din nou negativ.Se poate sa fiu insarcinata daca 2 teste au iesit negative?
2 comentarii
Nu prea ai cum sa fi insarcinata. Din moment ce contactele sexuale s-au oprit in octombrie, s-ar fi vazut putina burtica acum sau ai fi avut niste semne evidente de sarcina. Eu as recomanda o vizita la ginecolog si sa te lamureasca. Poate sa iti dea pastile care sa-ti induca menstruatia. Numai bine!
Am facut astazi al 3 lea test de sarcina cu urina de dimineata si din nou negativ...si nu stiu ce sa mai fac sa imi vina odata..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sarcina sau nu?
- 3am terminat folia de Logest... si pana azi nu mi-a venit ciclu
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 3Menstruatia intarziata
- 0cand trebuie sa imi vina urm menstruatie?
- 3Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 4Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 8Este sau nu insarcinata?
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 0Intarziere menstruala
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 1Este insarcinata?!!
- 3Întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: