Intarziere menstruatiei 2 luni
Buna!
Am deja 2 luni de cand mi-a intarziat menstruatia.. ultima data cand mi-a venit a fost 17 ianuarie ( a fost si mai slaba cantitativ)...si nici pana in prezent nu mi-a mai venit venit.Contacte sexuale nu am mai intretinut din octombrie anul trecut si totusi menstruatia intarzie.Am facut si un test de sarcina, a iesit negativ...l-am facut si pe al 2-lea la 3 zile dupa primul si a iesit din nou negativ.Se poate sa fiu insarcinata daca 2 teste au iesit negative?
Am deja 2 luni de cand mi-a intarziat menstruatia.. ultima data cand mi-a venit a fost 17 ianuarie ( a fost si mai slaba cantitativ)...si nici pana in prezent nu mi-a mai venit venit.Contacte sexuale nu am mai intretinut din octombrie anul trecut si totusi menstruatia intarzie.Am facut si un test de sarcina, a iesit negativ...l-am facut si pe al 2-lea la 3 zile dupa primul si a iesit din nou negativ.Se poate sa fiu insarcinata daca 2 teste au iesit negative?
2 comentarii
Nu prea ai cum sa fi insarcinata. Din moment ce contactele sexuale s-au oprit in octombrie, s-ar fi vazut putina burtica acum sau ai fi avut niste semne evidente de sarcina. Eu as recomanda o vizita la ginecolog si sa te lamureasca. Poate sa iti dea pastile care sa-ti induca menstruatia. Numai bine!
Am facut astazi al 3 lea test de sarcina cu urina de dimineata si din nou negativ...si nu stiu ce sa mai fac sa imi vina odata..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 4In dec. nu mi-a venit menstruatia
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 4oare sunt insarcinata?
- 0intarzierea menstruatiei
- 3imi intarzie menstruatia
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 4Intarziere mestruatie
- 6Intarzieri menstruale si homeopatia
- 0Menstruatie întârziată!
- 2vine bebe?
- 4intarziere menstruatie
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 0Insarcinata sau nu?
- 3Întârzierea menstruației
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
- 0Menstruatie intarziata 2 saptamani si test de sarcina negativ
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: