Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
Buna ziua, vreau sa va adresez o întrebare Si sper sa ma lamuriti. Pe 6 martie am avut un contact sexual protejat cu prietena mea, totul a decurs bine, nu s a spart prezervativul. Ea a terminat înaintea mea, deci eu nu am terminat în ea sau în prezervativ, l am dat jos si am terminat după un sex oral. Ciclul ei menstrual trebuia sa vina pe 24 martie, are întârziere de 3 zile, suntem amândoi panicati pentru ca nu ne am dori o sarcină. Se poate sa se fi întâmplat ceva? Va rog frumos sa mi raspundeti.
3 comentarii
Daca ati folosit prezervativul de la inceputul contactului nu poate sa fie sarcina ci doar o dereglare a menstrei!
Revin cu un update, nici astăzi nu i a venit menstruația, are 4 zile întârziere. Am făcut astăzi un test de sarcina Si a ieșit negativ, credeți că e necesar sa mai facem un test? Acum câteva ore i a apărut o pata maro în urma secreții, e ceva grav?
Va incepe menstra cu siguranta.daca nu mai bine face o ecografie transvaginala sa afle cauza dereglarii menstrei!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 6yasmin+nizoral
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 1sarcina?!
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 2menstruatie intarziata
- 1Posibil gravida?
- 0Întârziere 20 zile. Teste negative
- 0Intarziere ciclu, teste de sarcina negative, dureri abdominale joase
- 2Sarcina sau altceva?
- 0Oare sunt însărcinată???
- 4Nu îmi vine menstruația !!
- 1Întârziere menstruație
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
- 2Intarziere menstruatie
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 1Menstruatie întârziată
- 6Întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: