intarzierea menstrei

25-11-2010
me_raloo
Nu este medic/terapeut
me_raloo
Buna ziua! Am folosit anticonceptionale Milligeste pe care le-am oprit in luna septembrie (mai exact pe 5 septembrie am luat ultima pastila). Pe 9 septembrie mi-a venit menstruatia, la fel si pe data de 5 octombrie, dar in luna noiembrie nu mi-a venit nici pana acum... Mentionez ca ultimul meu contact sexual a fost prin luna iulie (mijlocul spre sfarsitul lunii). Intrebarea este de ce nu-mi vine ciclul? Mi-am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negativ (ultimul l-am facut chiar acum cateva zile). Este o dereglare hormonala din cauza pastilelor sau altceva?!?! Multumesc anticipat.
4 comentarii
0
26-11-2010, ora 15:38
IustinaPopa
Nu este medic/terapeut
IustinaPopa
Insarcinata nu ai cum sa fii. Cred ca e ceva mai presus de ceea ce ti se poate spune pe un forum, vreo dereglare, ceva. deci cel mai bine e sa mergi la medic... Sper sa fii bine.
0
30-11-2010, ora 14:36
Oana-Aura
Nu este medic/terapeut
Oana-Aura
am fost eu la medic :| M-am protejat cu mercilon 21 de 2 ani si un pic... si bausem un pahar de bere am zis sa fiu mai safe sa poarte prezervativ... si ce crezi? nu imi vine menstruatia... era fixa, dar e prima oara in viata mea cand patesc asa ceva:| doctora a zis ca e imposibil... dar ce pot avea???
poate cineva sa-mi raspunda?
0
03-12-2010, ora 17:35
IustinaPopa
Nu este medic/terapeut
IustinaPopa
Nu intotdeauna sarcina este cauza intarzierii. Eu in luna noiembrie nu am avut menstruatie, si desi iau Utrogestan de 4 zile tot nu a venit(am mers la medic si mi le-a prescris, deci nu sunt insarcinata). E o dereglare hormonala. Se mai intampla...singura solutie e medicul in cazuri de astea...
0
04-12-2010, ora 11:04
Oana-Aura
Nu este medic/terapeut
Oana-Aura
Multumesc pentru raspuns! Am intrebat farmacista si am sunat-o pe doamna doctor. mi-au spus ambele sa incep o noua folie de Mercilon 21 si luna viitoare vine. M-am gandit sa maduc la un endocrinolog, este bine?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: