Întârzierea menstruației
Buna! As dori sa adresez și eu o intrebare referitor la întârzierea menstruației. Totul a început in luna Iunie când am avut menstruație de pe data de 28 pana pe 5 Iulie, iar apoi din nou de pe 17 pana pe 19, și in intervalul 26-6 August. Iar de atunci pana acum, nici un semn ca ar veni iar, exceptând durerea sânilor și crampe ușoare o data la câteva zile.
Menționez ca m-am mutat din țară acum jumătate de an, și am început un job in aviație. Stiu ca altitudinea, stresul, dar și ovarele polichistice au rolul lor in întârzieri, dar sa fie doar asta?
Mulțumesc anticipat!
Menționez ca m-am mutat din țară acum jumătate de an, și am început un job in aviație. Stiu ca altitudinea, stresul, dar și ovarele polichistice au rolul lor in întârzieri, dar sa fie doar asta?
Mulțumesc anticipat!
1 comentarii
Orice tulburare a ciclului menstrual trebuie investigata. Poate avea cauze multiple, unele grave. Va rog sa va adresati unei clinici de ginecologie.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11INTARZIERE CICLU MENSTRUAL
- 2din ce cauza poate intarzia menstruatia?
- 4Lipsa menstruatiei
- 6o posibila sarcina?
- 4Intarziere mestruatie
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 0anticonceptionale sa intarzii menstruatia, insa eram insarcinata, ajutor...
- 2Menstruatie intarziata
- 1Intarziere menstruatie
- 0Am ramas gravida?!
- 1Întârziere menstruație
- 3Prietenei mele nu i-a venit menstruația de 3 zile
- 0Menstruatie intarziata
- 1Menstruatie intarziata
- 1Menstruatia întârziată..
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 3Buna. Am o problemă - întârziere de 2 săptămâni și cred că sunt însărcinată
- 0Întârzierea menstruatiei
- 1Menstruație intarziata 13 zile
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: