Întârzierea menstruației
Buna seara. Acum o luna am făcut sex protejat cu iubitul meu și acum o săptămâna. El spune ca a verificat mereu prezervativele după și ca nu erau sparte. A spus ca nu a ejaculat in timpul actului sexual. Pe 1 trebuia sa îmi vina menstruația dar nu a venit. Simt o durere in zona ovarelor și se duce pe picior in jos. Și ma simt balonata. Sunt șanse sa fiu însărcinată? Urgent! Mulțumesc
Am făcut doua teste de sarcina. Unul a ieșit cu doua liniuțe dar a una era foarte transparentă iar celălalt negativ
Am făcut doua teste de sarcina. Unul a ieșit cu doua liniuțe dar a una era foarte transparentă iar celălalt negativ
6 comentarii
Nu. Nu sunteti insarcinata. Asteptati linistita sa va vina menstruatia.
Deci e normal sa ma simt balonata? Și sa ma înțepe burta pe jos? Excludem riscul unei sarcini?
Excludeti riscul unei sarcini pentru ca ati folosit corect prezervativul.
Te simti balonata din cauza alimentatiei necorespunzatoare, nu mai minca fructe dupa masa ci la 2-3 ore, nu mai minca dulciuri si fainoase, sint o gramada de alimente care baloneaza evita-le, citeste depre alimente care baloneaza si modul de alimentatie corect.
Sa fie și de la piper? Mănânc foarte piperat aproape orice tip de mâncare
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13cat poate intarzia menstruatia?
- 0Mi-a intarziat ciclul 9 zile
- 3Nu imi vine menstruatia !
- 1Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 0Cistita
- 4oare sunt insarcinata?
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Simptome de sarcina
- 2Menstruație întârziată
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 1Nu a venit inca menstruatia
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 1Întârzierea ciclului partenerei mele
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: