intarzierea menstruatiei

trebuia sa imi vina menstruatia pe 18 aprilie, si suntem in 26 aprilie, deci sunt 8 zile de intarziere, e posibil sa fiu insarcinata daca m-am protejat de fiecare data cu prezervativ? si l-am verificat mereu
il ultimile 2 luni menstruatia mi-a venit fortata cu duphaston deoarece aveam intarzieri de 15-20 zile
luna asta m-am hotarat sa nu mai iau, sa astept sa imi vina natural, momentan sunt 8 zile de intarziere, este vreo sansa sa fiu insarcinata?
il ultimile 2 luni menstruatia mi-a venit fortata cu duphaston deoarece aveam intarzieri de 15-20 zile
luna asta m-am hotarat sa nu mai iau, sa astept sa imi vina natural, momentan sunt 8 zile de intarziere, este vreo sansa sa fiu insarcinata?
2 comentarii

Este extrem de improbabil să fie vorba de o sarcină. E vorba de o întârziere a cărei cauză este de ordin endocrin. Tratamentul hormonal cu Duphaston nu rezolvă, de fapt, fondul problemei, după cum aţi observat. Un tratament homeopatic ar fi opţiunea de primă alegere.

Buna seara!Va rog sa-mi raspundeti daca am facut sex neprotejat pe09.06, desi menstruatia am avut-o pe 02.06, am luat Postinol in maxim 30 minute, si apoi la 12 ore se poate sa fi ramas, nu am avut nici o stare si nici nu mi-a curs nimic.Cand ar trebui sa-mi vina acuma ?Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 4nelamurire.. menstruatie intarziata si test de sarcina negativ = sarcina?
- 1intarzierea menstruatiei 6 zile
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 1Intarzierea menstruatiei
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 4De ce nu imi mai vine ciclul?
- 1intarzierea menstruatiei
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 0Menstruatie întârziată!
- 2Intarzaiere menstruatie
- 0Ajutor!! intarziere ciclu
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 2Să fie însărcinată?
- 1Menstruatie intarziata
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
- 4Probleme dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: