Intarzierea menstruatiei cu Revigedon
Plec la mare tocmai cand trebuie sa-mi vina menstruatia. Problema e ca ma tine f mult si e abundent. De la farmacie mi-a dat Revigedon pe care sa-l iau cu o saptamana inainte de data probabila a menstruatiei. E in regula asa?
2 comentarii
Nu, nu prea e in regula. Depinde si ce noroc aveti. Puteti avea surpriza ca, in loc de o menstruatie normala, sa va treziti cu o sangerare prelungita. Probabilitatea de a cadea din lac in put in felul acesta e cam de 20 %.
Stimate Domnule Dr. Dragomir,
In toamna anului trecut am fost diagnosticata cu Vitiligo.
Am varsta de 35 ani si de aprox. 7-8 ani iau acest Rigevidon fara intrerupere. Pot spune ca nu am avut probleme cu acest produs dar, de cand am fost diagnosticata cu vitiligo, ma tot gandesc daca nu cumva a contribuit la declansarea acestei depigmentari.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca acest medicament poate influenta aceasta boala si daca mai este recomandat in situatia mea.
P.S. Pentru Vitiligo urmez tratament cu Vitix gel si Vitix pastile.
Va multumesc.
Cu stima,
Rodica
In toamna anului trecut am fost diagnosticata cu Vitiligo.
Am varsta de 35 ani si de aprox. 7-8 ani iau acest Rigevidon fara intrerupere. Pot spune ca nu am avut probleme cu acest produs dar, de cand am fost diagnosticata cu vitiligo, ma tot gandesc daca nu cumva a contribuit la declansarea acestei depigmentari.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca acest medicament poate influenta aceasta boala si daca mai este recomandat in situatia mea.
P.S. Pentru Vitiligo urmez tratament cu Vitix gel si Vitix pastile.
Va multumesc.
Cu stima,
Rodica
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia daca nu sunt insarcinata?
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 5intarzierea menstruatiei, nitriti in urina + simptome ciudate
- 1Intarziere menstruatie
- 0Am ramas gravida?!
- 1Poate fi dereglare sau sarcina ??
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 1Sunt însărcinată?
- 2Întârziere menstruație
- 3Prietenei mele nu i-a venit menstruația de 3 zile
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 0Ciclu intarziat
- 2Sex anal și sarcina
- 0Menstruatiei
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 1Intarzierea menstruatiei
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 0Dereglare menstruale brusca
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: