Intarzierea menstruatiei-posibila sarcina?
Buna seara!
Am si eu o nelamurire... Mie mi-a venit ultima menstruatie pe 19 octombrie, iar de atunci am avut contacte sexuale cu prietenul meu folosind prezervativul, intrucat am renuntat din septembrie la anticonceptionale. Intrebarea mea este: daca au fost cateva penetrari inainte de a pune prezervativul, e posibil sa fiu insarcinata? Menstruatia mi-a intarziat cateva zile si ma gandesc la lichidul seminal care e probabil sa se fi scurs in timpul acelor penetrari fara prezervativ. Multumesc, astept raspuns.
Am si eu o nelamurire... Mie mi-a venit ultima menstruatie pe 19 octombrie, iar de atunci am avut contacte sexuale cu prietenul meu folosind prezervativul, intrucat am renuntat din septembrie la anticonceptionale. Intrebarea mea este: daca au fost cateva penetrari inainte de a pune prezervativul, e posibil sa fiu insarcinata? Menstruatia mi-a intarziat cateva zile si ma gandesc la lichidul seminal care e probabil sa se fi scurs in timpul acelor penetrari fara prezervativ. Multumesc, astept raspuns.
1 comentarii
Penetrarea fără prezervativ înseamnă act sexual neprotejat. Nu este necesară ejacularea, deoarece lichidul pre-ejaculator poate conţine suficienţi spermatozoizi pentru a avea loc fecundaţia ovulului. Prin urmare, o sarcină nu este, deocamdată, exclusă.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 3Ma puteti ajuta?
- 4Inca nu mi-a venit ciclul !
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 2Intarzierea menstruatiei
- 1menstruatie intarzista
- 0Intarziere menstruatie fara vreun semn ca ar veni
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 3Oare sunt insarcinata?
- 1Întârziere ciclu
- 2Menstruație întârziată
- 1Întârzierea menstruației!
- 010 zile întârziere menstruație
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: