Intarzierea menstruatiei-posibila sarcina?
Buna seara!
Am si eu o nelamurire... Mie mi-a venit ultima menstruatie pe 19 octombrie, iar de atunci am avut contacte sexuale cu prietenul meu folosind prezervativul, intrucat am renuntat din septembrie la anticonceptionale. Intrebarea mea este: daca au fost cateva penetrari inainte de a pune prezervativul, e posibil sa fiu insarcinata? Menstruatia mi-a intarziat cateva zile si ma gandesc la lichidul seminal care e probabil sa se fi scurs in timpul acelor penetrari fara prezervativ. Multumesc, astept raspuns.
Am si eu o nelamurire... Mie mi-a venit ultima menstruatie pe 19 octombrie, iar de atunci am avut contacte sexuale cu prietenul meu folosind prezervativul, intrucat am renuntat din septembrie la anticonceptionale. Intrebarea mea este: daca au fost cateva penetrari inainte de a pune prezervativul, e posibil sa fiu insarcinata? Menstruatia mi-a intarziat cateva zile si ma gandesc la lichidul seminal care e probabil sa se fi scurs in timpul acelor penetrari fara prezervativ. Multumesc, astept raspuns.
1 comentarii
Penetrarea fără prezervativ înseamnă act sexual neprotejat. Nu este necesară ejacularea, deoarece lichidul pre-ejaculator poate conţine suficienţi spermatozoizi pentru a avea loc fecundaţia ovulului. Prin urmare, o sarcină nu este, deocamdată, exclusă.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 4Sunt gravida?
- 2intarzierea menstruatiei
- 4menstruatie intarziata, posibil o sarcina?
- 1Intarziere menstruatie!protejata?!?!??
- 215 zile de intarzire!!! Oare s-a produs minunea?
- 1CM maron aproape negru si intarziat
- 0nuvarig contraceptiv
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 1Intarziere menstruatie
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 3Oare sunt insarcinata?
- 2Ce sa cred?
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 1Întârzierea menstruației
- 2Menstruație întârziată
- 1Sarcina? Am dureri asemănătoare cu cele menstruale și în rest nimic
- 1Intarziere menstruatie
- 0întârziere menstruație
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: