Intarzierea menstruatiei-posibila sarcina?
Buna seara!
Am si eu o nelamurire... Mie mi-a venit ultima menstruatie pe 19 octombrie, iar de atunci am avut contacte sexuale cu prietenul meu folosind prezervativul, intrucat am renuntat din septembrie la anticonceptionale. Intrebarea mea este: daca au fost cateva penetrari inainte de a pune prezervativul, e posibil sa fiu insarcinata? Menstruatia mi-a intarziat cateva zile si ma gandesc la lichidul seminal care e probabil sa se fi scurs in timpul acelor penetrari fara prezervativ. Multumesc, astept raspuns.
Am si eu o nelamurire... Mie mi-a venit ultima menstruatie pe 19 octombrie, iar de atunci am avut contacte sexuale cu prietenul meu folosind prezervativul, intrucat am renuntat din septembrie la anticonceptionale. Intrebarea mea este: daca au fost cateva penetrari inainte de a pune prezervativul, e posibil sa fiu insarcinata? Menstruatia mi-a intarziat cateva zile si ma gandesc la lichidul seminal care e probabil sa se fi scurs in timpul acelor penetrari fara prezervativ. Multumesc, astept raspuns.
1 comentarii
Penetrarea fără prezervativ înseamnă act sexual neprotejat. Nu este necesară ejacularea, deoarece lichidul pre-ejaculator poate conţine suficienţi spermatozoizi pentru a avea loc fecundaţia ovulului. Prin urmare, o sarcină nu este, deocamdată, exclusă.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 3prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 1intarzierea menstruatiei 6 zile
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 11intarzierea menstruatiei dupa intreruperea anticonceptionalelor
- 11probleme cu menstruatia
- 4chist ovarian de 12 cm
- 0Mi-a intarziat ciclul 9 zile
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 1menstruatie maronie
- 0Am ramas gravida?!
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 0Sunt însărcinată?
- 0Sarcina?
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 1CM intarzie
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: