Intarzierea menstruatiei-posibila sarcina?
Buna seara!
Am si eu o nelamurire... Mie mi-a venit ultima menstruatie pe 19 octombrie, iar de atunci am avut contacte sexuale cu prietenul meu folosind prezervativul, intrucat am renuntat din septembrie la anticonceptionale. Intrebarea mea este: daca au fost cateva penetrari inainte de a pune prezervativul, e posibil sa fiu insarcinata? Menstruatia mi-a intarziat cateva zile si ma gandesc la lichidul seminal care e probabil sa se fi scurs in timpul acelor penetrari fara prezervativ. Multumesc, astept raspuns.
Am si eu o nelamurire... Mie mi-a venit ultima menstruatie pe 19 octombrie, iar de atunci am avut contacte sexuale cu prietenul meu folosind prezervativul, intrucat am renuntat din septembrie la anticonceptionale. Intrebarea mea este: daca au fost cateva penetrari inainte de a pune prezervativul, e posibil sa fiu insarcinata? Menstruatia mi-a intarziat cateva zile si ma gandesc la lichidul seminal care e probabil sa se fi scurs in timpul acelor penetrari fara prezervativ. Multumesc, astept raspuns.
1 comentarii
Penetrarea fără prezervativ înseamnă act sexual neprotejat. Nu este necesară ejacularea, deoarece lichidul pre-ejaculator poate conţine suficienţi spermatozoizi pentru a avea loc fecundaţia ovulului. Prin urmare, o sarcină nu este, deocamdată, exclusă.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 1Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??